معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - همایش ها و جشنواره ها

امام هادی (ع) : فروتنی در آن است که با مردم چنان کنی که دوست داری با تو چنان باشند؟
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - همایش ها و جشنواره ها

جشنواره موج جشنواره¬ای تخصصی جهت شناسایی ایده و محصولات فن¬آورانه فرهنگی است که در دو سطح ایده و محصول برگزار می¬شود. این رویداد با هدف شناسایی و توانمند¬سازی دانشجویان خلاق و معرفی آنها به مراکز نوآوری و شتابدهی و انجام حمایت¬های لازم صورت می-گیرد. این جشنواره به عنوان یک رویداد ایده پرور در سطح ملی، به عنوان بستری مناسب جهت تقویت نگاه خلاقانه و علمی به نیازهای حوزه فرهنگی در نظر گرفته شده است. از این رو معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار سال ۱۳۹۸«رونق تولید» در نظر دارد با هدف رشد فکری و تقویت خلاقیت و نوآوری و حمایت از آثار و محصولات دانشجویان با رویکرد فرهنگی و دینی و حمایت از ارائه محصولات دانشجویی، جشنواره موج (نخستین جشنواره ایده ها و فن آوری های فرهنگی خلاقانه) را به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار نماید.

برای دریافت اطاعات بیشتر وآیین نامه جشنواره روی لینک زیر کلیک کنید

/f۹۵۴۴۱۹۴۹۱.pdf

ثبت شده در تاریخ : ۲۳ / ۱۱ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۶۶

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۳ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۱۶۳

اولین جشنواره دکتر شریف (ره) ویژه پایان نامه های دانشجویی علوم انسانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری همراه با اهدای جوایز نفیس به نفرات برتر برگزار می شود. علاقمندان جهت مشاهده آیین نامه و ثبت نام ادامه خبر کلیک نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۵۴

دومین جشنواره TED (تکاپوی دانشجویان) دانشگاه آزاد اسلامی اراک با موضوع افسردگی ویژه کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی در دو مرحله مقدماتی (۹۷/۹/۶) و نهایی (۹۷/۹/۱۳) برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۷ به دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها و گروه های آموزشی روانشناسی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۷۵

بیست و سومین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس برگزار می گردد. علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱/۲۰ به دفتر کانون قرآن و عترت واقع در ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۱۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۸۱۹

دبیرخانه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک افتتاح شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۷۱۶

تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. آثار این جشنواره در ۲۰ رشته دانشجویی، ۱۰رشته کارمندی و ۱۰رشته استادان است.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۴۶۸

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از برگزاری بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک خبر داد.

ثبت شده در تاریخ : ۳۰ / ۴ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۸۹۲

اولین جشنواره تکاپوی دانشجویی ویژه دانشجویان رشته روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی، کانون دانشجویی طلوع اندیشه و انجمن علمی روانشناسی دوشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی یا گروه روانشناسی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۲ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۴۵۸

اختتامیه نخستین جشنواره استانی نماز «دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی» به همراه تقدیر از منتخبین جشنواره، واحدهای برتر و فعالان نماز واحد اراک ۱۵ اسفند ۹۵ در تالار آیت الله هاشمی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۵۹

همایش معرفی نقاط بکر گردشگری ایران به همت کانون دانشجویی بارمان (ایران گردی) و با حضور ارزشمند دکتر مهدی جیریایی و فرزاد افشار (مسئول اتحادیه گردشگران) همراه با برنامه های متنوع دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۷۰

همایش «روانشاسی بلوغ عاطفی» به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با حضور استادان و دانشجویان این واحد برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۶۸

آثار نخستین جشنواره استانی نماز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی که در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان فراخوان داده شده بود، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۰۱

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اسماعیل تاج آباد رئیس شورای کلانشهر اراک، شهریار فولاوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی، جمعی از نخبگان، پژوهشگران، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۶۰۴

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) با حضور حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، پژوهشگران، استادان و دانشجویان دوشنبه ۱۰ خرداد ۹۵ ساعت ۹:۳۰ صبح در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، دانشکده علوم انسانی، تالار فارابی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۰۲
تاریخ و زمان
شنبه، ۱۷ خرداد ماه، ۱۳۹۹
ساعت :
مرکز مشاوره
جشنواره دکتر شریف
نظرسنجی

به نظرشما کدام یک از فعالیتهای فرهنگی واجتماعی اولویت وضرورت بیشتری برای برنامه ریزی واجرا در دانشگاه را دارند؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...