معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - آیین نامه ها و بخشنامه ها

حضرت فاطمه (س) : روزه‏ دارى که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده، روزه ‏اش به چه کارش خواهد آمد.
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - آیین نامه ها و بخشنامه ها

اطلاعیه مهم تخفیف دانشجوئی

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۲۰۱

با عنایت به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهتمام به تولید دانش و نهضت نرم افزاری و شکل گیری کمیته مرکزی دستگاهی دانشگاه، به پیوست آیین نامه "تشکیل کرسی های نظریه پردازی تخصصی و ترویجی دانشگاه" ابلاغ می گردد. جهت دریافت آیین نامه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۲۱۰

به منظور ایجاد پویایی و نشاط در محیط دانشگاه و ارتقا سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و همچنین گرامی داشت دانشجویانی که در عرصه دینی و انسانی سرآمد محسوب می شوند، مراحل انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح و سه مرحله :  واحدی، استانی و کشوری برگزار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده آیین نامه به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۸ / ۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۹۰۷

آیین نامه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تاریخ ۹۴/۱۰/۱ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

جهت دریافت به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۱۱ / ۱۳۹۴ - تعداد بازدید : ۶۴۷

آیین نامه نحوه تخصیص بودجه فعالیت و حمالیت مالی از کانون های فرهنگی، اجتماعی، دینی - مذهبی، هنری و ادبی دارای مجوز

جهت دریافت آیین نامه به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۷ / ۸ / ۱۳۹۴ - تعداد بازدید : ۸۲۲
تاریخ و زمان
شنبه، ۱۷ خرداد ماه، ۱۳۹۹
ساعت :
مرکز مشاوره
جشنواره دکتر شریف
نظرسنجی

به نظرشما کدام یک از فعالیتهای فرهنگی واجتماعی اولویت وضرورت بیشتری برای برنامه ریزی واجرا در دانشگاه را دارند؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...