سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
مراسم تجلیل از منتخبان بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، مراسم تجلیل از منتخبان بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت  و منتخبان نهمین طرح رمضان بهار قرآن ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان باحضور دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، دکتر محمد رضا قاری معاون فرهنگی دانشجویی  دانشگاه ، برخی از مدیران  وکارشناسان و منتخبین قرآن و عترت  در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.متن کامل خبر و تصاویر را در ادامه خبرمشاهده کنید..

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، مراسم تجلیل از منتخبان بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت  و منتخبان نهمین طرح رمضان بهار قرآن ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان باحضور دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام محمود یزدانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، دکتر محمد رضا قاری معاون فرهنگی دانشجویی  دانشگاه ، برخی از مدیران  وکارشناسان و منتخبین قرآن و عترت  در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.بنابر این گزارش از چهاردهمین نشریه قرآنی سبحان(دانشجویی) با حضور مسئولان دانشگاه رونمایی شد. در ادامه از منتخبان حاضر در مراسم با اهداء کارت هدیه و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک