معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - شیوه‌نامه برگزاری سلسله مسابقه کتابخوانی رویش

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - شیوه‌نامه برگزاری سلسله  مسابقه کتابخوانی رویش
امام جعفر صادق (ع) : پناهنده به خدا آسوده و محفوظ است، و دشمنش ترسان و بی یاوری.
ایتا بله سروش

شیوه‌نامه برگزاری سلسله  مسابقه کتابخوانی رویشلینک دریافت شیوه نامه مسابقه کتابخوانی روبش

شیوه‌نامه برگزاری سلسله  مسابقه کتابخوانی رویش

کتابخوانی را باید جزء عادات خودمان قرار بدهیم و در جامعه باید سنت کتابخوانی رواج پیدا کند، کتابخوانی باید در جامعه ترویج شود و این کار بر عهده همه دستگاه هایی است که در این زمینه مسئول هستند. (مقام معظم رهبری)
امروزه کتاب و کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه، از شاخص‌های رشد و پیشرفت هر جامعه‌ای به شمار می‌آید و نقش والا وحساس مطالعه در تکامل فردی و اجتماعی مشهوداست. رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)پیرامون لزوم افزایش مطالعه کتاب وکتابخوانی، ضرورت توجه بیشتر به این مهم را نشان میدهد. در این راستا معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و براساس سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی درنظر دارد سلسله مسابقات سراسری کتابخوانی با عنوان"رویش"را در واحدها و مراکز آموزشی به اجرا درآورد. از این رو فرآیند برنامه‌ریزی و اجرا به شرح زیر اعلام میشود.
1-اهداف
- ارتقاءسطح معرفتی و بصیرتی دانشجویان    -تقویت نگرش فرهنگی و اجتماعی   - غنی سازی اوقات فراغت  - ارتقاء سرانه مطالعه کتاب‌های فرهنگی بین دانشجویان
2- جامعه هدف        - دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور
3- زمان ثبت نام      - از تاریخ:17/12/1398 تا 9/2/1399
4- زمان برگزاری  -    روز پنجشنبه مورخ 18/2/1399،مصادف با ایام ولادت حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام)
5- نحوه ثبت نام   به آدرسfarhangi.iauec.ac.ir  مراجعه و در لینک مشخص شده نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
6- عناوین کتاب های مسابقه
دو عنوان کتاب برای معرفی و فراخوان به شرح زیراعلام می‌شود، هر یک از افراد شرکت کننده می‌تواند تنها در یک عنوان ثبت‌نام نماید.                      توجه  - آزمون تستی نمره منفی ندارد.
– کتاب آرزوهای دست ساز،انتشارات راه‌یار(ماجرای شکل‌گیری یک شرکت دانش بنیان).
- کتاب دختر تبریز،انتشارات راه یار،(خاطرات خانم صدیقه صالحی).
7-نحوه تهیه منابع آزمون
کلیه شرکت‌کنندگان در مسابقه لازم است به آدرس الکترونیکی درج شده در بند 6 این آئین نامه مراجعه کنند و از لینک های ذیل https://taaghche.com/book/69564 و https://taaghche.com/book/69563نسبت به تهیه نسخه الکترونیکی همراه با تخفیف ویژه مسابقه اقدام نمایند.
8- طراحی سوالات و پاسخ نامه
سوالات بصورت چهار گزینه‌ای تدوین و آزمون بصورت مجازی توسط واحد الکترونیکی در تاریخ مقرر برگزار می گردد، در ضمن به منظور آشنایی و آمادگی بیشتر با نحوه برگزاری آزمون یک روز قبل از برگزاری آزمون، در تاریخ چهارشنبه 17/2/99 آزمون آزمایشی در آدرس واحد الکترونیکی برگزار می شود.
9- جوائز  جوائز این مسابقه شامل موارد ذیل می‌باشد :
200سفر زیارتی فرهنگی به مقصد مشهد مقدس
صدها سفرگردشگری به اماکن تاریخی (اصفهان، تبریز، شیراز، اردبیل، یزد،شمال کشور و ...).
ده ها سکه طلا یا کارت هدیه، بن خرید کتاب ،تخفیف شهریه و استفاده رایگان از اماکن و مهمانسراهای دانشگاه به همراه خانواده
10- اعلام اسامی برندگان مسابقه
همزمان با عید سعید فطر 1399 اعلام خواهد شد