معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقات کتابخوانی رویش

امام هادی (ع) : خودپسندى، آدمی را از دانش‏جویى باز می ‏دارد و به ‏ناسپاسى وانکار حق می‏ خواند.
ایتا بله سروش

موضوع: سلسله مسابقات کتابخوانی رویش

امروزه کتاب و کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه، از شاخص‌های رشد و پیشرفت هر جامعه‌ای به شمار می‌آید و نقش والا وحساس مطالعه در تکامل فردی و اجتماعی مشهوداست. رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)پیرامون لزوم افزایش مطالعه کتاب وکتابخوانی، ضرورت توجه بیشتر به این مهم را نشان میدهد. در این راستا معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و براساس سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی درنظر دارد سلسله مسابقات سراسری کتابخوانی با عنوان"رویش"را در واحدها و مراکز آموزشی به اجرا درآورد. از این رو فرآیند برنامه‌ریزی و اجرا به شرح زیر اعلام میشود.

1-اهداف

- ارتقاءسطح معرفتی و بصیرتی دانشجویان

-تقویت نگرش فرهنگی و اجتماعی

- غنی سازی اوقات فراغت

- ارتقاء سرانه مطالعه کتاب‌های فرهنگی بین دانشجویان

2- جامعه هدف     - دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور

3- زمان ثبت نام   از تاریخ:    1398/12/17  تا  1399/2/9

4- زمان برگزاری   روز پنجشنبه مورخ 1399/2/18،مصادف با ایام ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)

سایر جزئیات در ادامه خبر.....

6- عناوین کتاب های مسابقه

دو عنوان کتاب برای معرفی و فراخوان به شرح زیراعلام می‌شود، هر یک از افراد شرکت کننده می‌تواند تنها در یک عنوان ثبت‌نام نماید.

کتاب آرزوهای دست ساز،انتشارات راه‌یار(ماجرای شکل‌گیری یک شرکت دانش بنیان).

- کتاب دختر تبریز،انتشارات راه یار،(خاطرات خانم صدیقه صالحی).

7-نحوه تهیه منابع آزمون

کلیه شرکتکنندگان در مسابقه لازم است به آدرس الکترونیکی درج شده در بند 5 این آئین نامه مراجعه کنند و از لینک های ذیل https://taaghche.com/book/69564 و https://taaghche.com/book/69563نسبت به تهیه نسخه الکترونیکی همراه با تخفیف ویژه مسابقه اقدام نمایند.

8- طراحی سوالات و پاسخ نامه

سوالات بصورت چهار گزینه‌ای توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تدوین و آزمون بصورت مجازی توسط واحد الکترونیکی در تاریخ مقرر برگزار می گردد، در ضمن به منظور آشنایی و آمادگی بیشتر با نحوه برگزاری آزمون یک روز قبل از برگزاری آزمون، در تاریخ چهارشنبه 17/2/99 آزمون آزمایشی در آدرس واحد الکترونیکی برگزار می شود.

9- جوائز

جوائز این مسابقه شامل موارد ذیل می‌باشد :

-  200  سفر زیارتی فرهنگی به مقصد مشهد مقدس

- صدها سفرگردشگری به اماکن تاریخی (اصفهان، تبریز، شیراز، اردبیل، یزد،شمال کشور و ...).

- ده ها سکه طلا یا کارت هدیه، بن خرید کتاب ،تخفیف شهریه و استفاده رایگان از اماکن و مهمانسراهای دانشگاه به همراه خانواده

10-اعلام اسامی برندگان مسابقه  همزمان با عید سعید فطر 1399 اعلام خواهد شد.

11-سایر نکات

- هر داوطلب فقط در یک عنوان کتاب حق شرکت در مسابقه را دارد.

- آزمون تستی نمره منفی ندارد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۱۲ / ۱۳۹۸ ساعت : ۱۲:۴۳ - تعداد بازدید : 89