سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
کسب مقام سوم تیم والیبال دختران دانشجوی استان مرکزی

درمسابقات والیبال دسته اول دانشجویان  دختر  دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور، که در دزفول برگزارگردید تیم منتخب والیبال دانشجویی استان مرکزی  مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کرد. در پايان رقابت‌هاي واليبال دسته يك دانشجويان خواهر دانشگاه آزاد اسلامي، تيم واليبال دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي استان البرز به مقام قهرماني رسيد، خراسان شمالي به مقام دوم دست يافت و دانشجويان دختر دانشگاه آزاد اسلامي استان مركزي سوم شدند.

در روز آخر اين رقابت‌ها تيم‌هاي البرز، خراسان شمالي و علوم تحقيقات تهران، مركزي به ترتيب براي كسب مقام‌ اول تا سوم به رقابت‌ پرداختند. در پايان اين رقابت‌ها تيم واليبال دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي استان البرز به مقام قهرماني رسيد، تيم‌ دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي به مقام دوم دست يافت و دانشجويان دختر دانشگاه آزاد اسلامي استان مركزي سوم شدند.
در مراسم اختتاميه رقابت‌هاي واليبال دانشجويان خواهر دانشگاه آزاد اسلامي كه در واحد دزفول برگزار شد، كاپ‌هاي قهرماني، مدال‌ و لوح سپاس تيم‌ها با حضور محسن چكين معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي دزفول و اعضاي هيئت رئيسه اين دانشگاه به برگزيدگان اهدا شد.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک