سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری مراسم روز دانشجو

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، به همت تیم رسانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همکاری بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه به مناسبت ۱۶ آذر و گرامیداشت روز دانشجو، مراسمی با حضور دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک،حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،برخی از معاونان، مدیران و استقبال پرشور دانشجویان در سالن فردوسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد. سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک گفت: در سالروز واقعه 16 آذرماه سال 32 یاد و خاطره شهدای دانشجو به ویژه 3 شهید دانشگاه تهران را گرامی می داریم و این روز بزرگ را به جامعه دانشگاهیان و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت می گویم.وی با تاکید بر اینکه روز دانشجو به عنوان نماد مبارزه دانشجویان با استکبار است خاطر نشان کرد: دانشجویان سرمایه های ملی و سکانداران آینده کشور و به عنوان پایه های علمی و محور اساسی و مبنای توسعه علمی کشور محسوب می شوند و خدمات زیادی را ارایه خواهند کرد.

دکتر حسین کلانتری گفت: 24 آذرماه سال 32 اعلام شد معاون رییس جمهور آمریکا سفری به ایران خواهد داشت که در این راستا دانشجویان در 16 آذرماه ضمن راهپیمایی ،نفرت و انزجار خود را اعلام کردند و این مساله به شهادت 3نفر از دانشجویان جامعه علمی کشور منجر شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک اظهار کرد: دانشجو نباید سیاسی کار و محافظه کار باشد بلکه باید آرمان گرا بودن را در اولویت اهداف خود داشته باشد و اگر خطایی از آنها سر زد بپذیرد.

وی با اشاره به اینکه دانشجو محور توسعه وآینده ساز کشور می باشد تاکید کرد: وظیفه ما مسولان دانشگاه است که روحیه پرسشگری ، روحیه اعتماد به نفس و روحیه کارآفرینی را در بین دانشجویان تقویت نماییم و دانشجویان را در تصمیم گیری ها مشارکت دهیم.
کلانتری در پایان برکار آفرینی دانشجویان تأکید کرد.

پخش نماهنگ، اجرای میان‌پرده‌ طنز، اجرای موسیقی ، برگزاری مسابقه و ایراد بیانیه دانشجویی توسط نماینده دانشجویان  از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک