معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - ثبت نام ازدواج دانشجوئی

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک -  ثبت نام ازدواج دانشجوئی
امام علی (ع) : نقش صبر در کارها همانند نقش سر در بدن است؛ همچنان که اگر سر از بدن جدا شود، بدن از بین می‏رود، صبر نیز هرگاه همراه کارها نباشد، کارها تباه می‏گردند.
ایتا بله سروش

ثبت نام ازدواج دانشجوئی

-اولین گام برای شرکت در طرح ملی همسفر تا بهشت ثبت‌نام الکترونیکی زوجین دانشجو در سامانه ازدواج   به نشانی  https://ezdevaj.nahad.ir
- شرایط :
 - مهلت ثبت نام تا 30 آذر ماه 1398                                                                                                                                                                     -   تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1397/01/01 تا 1398/09/30 مي باشد.
-  ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.
- در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.
- دانشجويان تا يك هفته  پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.
- در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- مدارك لازم جهت تاييد: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل كارت دانشجويي
- دفاتر نهاد شايسته است حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تائيد يا رد ثبت نام در سايت اقدام نمايند.
- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۱ / ۹ / ۱۳۹۸ ساعت : ۱۸:۲۱ - تعداد بازدید : 94