معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - دکتر کلانتری: اردوهای جهادی، فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگاه می دارند

امام حسین (ع) : کسانی که رضایت مخلوق را به بهای غضب خالق بخرند، رستگار نخواهند شد.
ایتا بله سروش

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بازدید از اردوی جهادی بسیج دانشجویی این دانشگاه گفت: اردوهای جهادی در دوران کنونی برای نسل جوان بسیاری اثربخش است. از آنجا که جوانان ما دوران دفاع مقدس را درک نکرده اند باید زمینه آشنایی آنان را با فرهنگ جهاد، ایثار و مقاومت فراهم نماییم و اردوی جهادی یکی از این برنامه هاست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری آنا از مرکزی، حسین کلانتری از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در منطقه کزاز شهرستان شازند بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید، گفت: اردوهای جهادی در دوران کنونی برای نسل جوان بسیاری اثربخش است. از آنجا که جوانان ما دوران دفاع مقدس را درک نکرده‌اند باید زمینه آشنایی آنان را با فرهنگ جهاد، ایثار و مقاومت فراهم نماییم و اردوی جهادی یکی از این برنامه‌هاست.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک در ادامه به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از اردوهای جهادی اشاره کرد و افزود: دانشگاه با تمام توان از این اردوها حمایت می‌کند و زمینه مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان را فراهم می‌سازد.

وی از تمامی دانشجویان شرکت‌کننده در اردوی جهادی تشکر و برای آنان آرزوی سلامتی و توفیق کرد.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۷ / ۱۳۹۸ ساعت : ۱۰:۳۱ - تعداد بازدید : 114