سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری جشنواره ورزشی در هفته جوان

به مناسبت هفته جوان وبه منظور ایجاد فضائی شاد وتقویت نشاط اجتماعی در بین دانشجویان ، جشنواره ورزشی در رشته فوتبال دستی ،پرتاب آزاد بسکتبال،دارت، رو پایی و طناب زنی ویژه دانشجویان برادر با شرکت 167نفر در فضای باز شهرک دانشگاهی و سالن ورزشی پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

به مناسبت اعیاد شعبانیه و هفته جوان وبه منظور ایجاد فضائی شاد وتقویت نشاط اجتماعی وترویج فعالیتهای ورزشی در بین دانشجویان ،جشنواره ورزشی در رشته فوتبال دستی ،پرتاب آزاد بسکتبال،دارت، رو پایی و طناب زنی ویژه دانشجویان برادر با شرکت 167نفر در فضای باز شهرک دانشگاهی و سالن ورزشی پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

درروز برگزاری این مسابقات دکترعباسعلی حیدری دبیرهیات امناء ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک،حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفترنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان و برخی از معاونان ومدیران دانشگاه  از روند برگزاری جشنواره ورزشی بازدید کردند.

در پایان این جشنواره ورزشی نفرات برتر در رشته فوتبال دستی به شرح ذیل معرفی گردیدند؛ مرتضی طاهرمیرزایی و سیاوش علی مددی به مقام اول ، محمدرضا رضایی و مهدی رضایی به مقام دوم و رضا حسنی و محمدرضا  رحمتی مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

در رشته پرتاب آزاد بسکتبال ،نیما مرادی، علیرضا شوقی و امیرمحمد احمدی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند .

همچنین در رشته دارت امیرحسین فرهادی، علی هاشمی و سینا نوشیروانی به ترتیب  حائز رتبه های  اول تاسوم شدند.

نفرات برتر در رشته روپایی ، مرتضی طاهرمیرزایی،سعید تمبرچی و امیرحسین شمس به ترتیب مقام های اول تاسوم را کسب کردند و نفرات برتر در رشته طناب زنی مسعود محمدی، امیرمحمد فراهانی و حسن سورانه به ترتیب به عنوان  مقام های اول تاسوم معرفی شدند.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک