سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، به همت دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی پنجمین کرسی ترویجی با موضوع  چالش های خانواده معاصر با حضور پیمان عین القضاتی معاونت فرهنگی دانشجوی، استادان و دانشجویان در سالن دفاعیه دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

در این کرسی ترویجی که با موضوع"چالشهای خانواده معاصر" توسط سرکارخانم دکتر فرانک سیدی عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی واحد اراک ارائه گردید جناب آقای  دکتر فرزاد نوابخش عضو هیات علمی دانشگاه بعنوان ناقد وسرکارخانم دکتر معصومه مطلق بعنوان مدیر جلسه حضورداشتند. شد.

این کرسی به موارد چالشی خانواده در جامعه مدرن پرداخت و راهکارهای مرتبط ارائه شد و پس از پرسش و پاسخ حاضران  با جمع بندی توسط مدیر جلسه  خاتمه یافت.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک