سال جهش تولید

امام و رهبری
مراسم تجلیل از نام‌آوران و برترین‌های دانشجویی واحد اراک
مراسم تجلیل  از نام‌آوران و برترین‌های دانشجویی  واحد اراک

به همت معاونت فرهنگی ودانشجویی و همکاری روابط عمومی دانشگاه درروز میلادخجسته حضرت فاطمه زهرا(س) وبزرگداشت مقام مادر  مراسم جشنی با تجلیل از نام آوران وبرترین های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک  در بخش های ورزشی، فرهنگی و پژوهشی با حضور دانشجویان،استادان وکارکنان با اجرای برنامه های شاد و متنوع فرهنگی در تالار فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزارشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  در  مراسم تجلیل بیش از ۶۰ نفر از نام‌آوران و برترین‌های دانشجویی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه دانشجویان حلقه اتصال دانشگاه و جامعه هستند، گفت: رویکرد اصلی معاونت فرهنگی علاوه بر فعالیت‌ها و انجام وظایف ذاتی خود، کشف دانشجویان نخبه در همه زمینه‌های علمی، فرهنگی، هنری، پژوهشی و ورزشی است تا بتواند با استفاده از این ظرفیت‌های بالقوه گامی مؤثر برای رشد و اعتلای هر چه بیشتر دانشگاه و جامعه بردارد.

پیمان عین‌القضاتی افزود: صرفاً وظیفه دانشگاه‌ها تولید علم برای علم نیست؛ بلکه علاوه بر تولیدات و فعالیت‌های آموزشی علمی باید به رسالت اصلی خود که همان اعتلا و رشد دانشجویان بوده تلاش شود و این امر به عنوان یکی از مهم‌ترین وظایف دانشگاه‌هاست.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان کرد: این معاونت برای رشد و شکوفایی دانشجویان فقط به تجلیل بسنده نکرده و همه فعالیت‌ها و برنامه‌ها با رویکرد حمایت و ایجاد بسترهای لازم برای فعالیت و رشد علمی و فرهنگی دانشجویان و دانشگاه خواهد بود.

در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر وهدایایی از دانشجویانی که در حوزه های ورزش ، فرهنگی وقرآنی وپژوهشی در سطح ملی وبین المللی برای جامعه دانشگاهی وکشور عزیزمان ایران افتخارآفرینی کرده وحائز رتبه های برتر شده اند تجلیل شد.

تجلیل از ۶۰ نام‌آور و دانشجوی برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

برای دیدن تصاوی بیشتر کلیک کنید.http://sca.iau-arak.ac.ir/gallery/cat/30 /