سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اراک با آرمان های امام (ره)

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور در گلزار شهدای جاویدالأثر با آرمان های امام (ره) و شهدا تجدید میثاق بستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، صبح امروز در پنجمین روز از ایام‌الله مبارک دهه فجر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور بر آرامگاه شهدای جاویدالأثر این دانشگاه با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.

این مراسم با حضور عباسعلی حیدری دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی, اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه، استادان،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی اراک در کنار آرامگاه شهدای جاوید‌الأثر همراه بود.

به گزارش آنا، جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با برپایی زیارت عاشورا و حضور در آرامگاه شهدای جاویدالأثر با اهدای گل و قرائت فاتحه با آرمان‌های شهدا و امام شهدا پیمان بستند.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک