سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری آزمون کتبی چهارمین طرح رمضان، بهار قرآن با تفسیر سوره مبارکه حدید در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به همت کانون قرآن وعترت معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک آزمون کتبی چهارمین طرح قرآنی رمضان، بهار قرآن (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حدید) ویژه استادان و کارکنان دانشگاه در سالن امتحانات مجتمع قائم مقام فراهانی واحد اراک با شرکت بیش از 200 نفر از استادان و کارکنان واحد برگزار گردید.

این طرح قرآنی در قالب کارگاه و کلاس آموزشی در ایام ماه مبارک رمضان در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی و نمازخانه مجتمع قائم مقام فراهانی برگزار و شرکت کنندگان با ترجمه، مفاهیم، نکات و پیام های سوره مبار حدید آشنا گردیدند.

شایان ذکر است نتایج آزمون حداکثر تا 10 روز آینده اعلام و به نفراتی که 60% امتیاز آزمون را کسب نمایند 16 ساعت گواهی آشنایی با تفسیر سوره حدید اعطاءمی گردد. و همچنین از نفرات برتر اول تا سوم به تفکیک استادان و کارکنان با اهداء لوح و جوایز نقدی تقدیر به عمل خواهد آمد.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک