معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - فراخوان عضویت در کانون دانشجویی شهروند مسئول

امام علی (ع) : صبر به سوی سختی های زمانه تیر می افکند و بی تابی از یاری کنندگان ِ زمانه است.
ایتا بله سروش

کانون دانشجویی شهروند مسئول فعال در حوزه اجتماعی، حمایت از حقوق شهروندی، محیط زیست، حقوق ملی، کودکان کار، حقوق حیوانات و ... از میان دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی عضو می پذیرد. علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 7 دی ماه 96 به دفتر کانون های دانشجویی واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، ساختمان شماره 4 (جنب مسجد)، معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه نمایند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۰ / ۱۳۹۶ ساعت : ۰۲:۰۹ - تعداد بازدید : 297