سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
معرفی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اراک به عنوان عضو شورای برنامه ریزی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا دکتر ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی در حکمی پیمان عین القضاتی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اراک را به عنوان عضو شورای برنامه ریزی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی تعیین کرد.

متن حکم بدین شرح می باشد :

جناب آقای پیمان عین القضاتی

باسلام

یکی از اهداف راهبردی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ارتقای کمی و کیفی فعالیت های قرآنی درجهت گسترش هرچه بیشتر فرهنگ و معارف قرآن کریم در میان دانشگاهیان می باشد.

از این رو جناب عالی که در این عرصه دارای دانش وتجربه کافی می باشید برای مدت 2 سال به عنوان "عضو شورای برنامه ریزی پژوهشکده قرآن و عترت" تعیین می کنم.

امید است با برنامه ریزی مفید و انقلابی اعضای محترم شورا، شاهد تحقق منویات مقام معظم رهبری (ادام الله ظله الشریف) مبنی بر گسترش فضا سازی قرآنی در جامعه و بخصوص دانشگاه باشیم.

دکتر ابراهیم کلانتری

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه