سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری آزمون کتبی یازدهمین طرح قرآنی بشارت در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

یازدهمین دوره طرح قرآنی بشارت (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حجرات ) ویژه دانشجویان با حضور بیش از 50 نفر از علاقه مند به تفسیر، ترجمه و مفاهیم قرآنی در فضایی کاملا معنوی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار شد.

به گزارش آنا،‌ به همت کانون قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک یازدهمین دوره طرح قرآنی بشارت (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حجرات ) ویژه دانشجویان با حضور بیش از 50 نفر از علاقمند به تفسیر، ترجمه و مفاهیم قرآنی در فضایی کاملا معنوی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار شد.

این طرح ماندگار فرهنگی قرآنی با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با موضوعات تفسیری، اخلاقی و اجتماعی اجرا می شود.

در این دوره دانشجویان شرکت کننده با سوره مبارکه حجرات که به سوره آداب نیز شهرت دارد و همچنین موضوع های اخلاقی و اجتماعی مهمی از جمله آداب برخورد با پیامبر گرامی اسلام، دوری از مسخره کردن، نام بد نهادن بر دیگران، سوء ظن، تجسس و غیبت، برقراری روابط اجتماعی بر اساس اخوت و برادری و ارزش گذاری افراد جامعه بر اساس درجات ایمان و تقوی و دوری از گناه آشنا شدند.

از نفرات برتر که بیشترین امتیاز را کسب نمایند با اهداء لوح و جوایز نقدی تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک