سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در واحد اراک

نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان، معاونین، اعضای هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی اراک افتتاح شد.

این نمایشگاه با هدف معرفی دستاوردهای فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان به مدت یک هفته دایر می باشد که اساتید،کارکنان ودانشجویان می توانند از ساعت 9 صبح الی 19 عصر از این نمایشگاه بازدید کنند.

در این نمایشگاه مشاهیر استان مرکزی، اماکن گردشگری استان مرکزی، کانون های دانشجویی دانشگاه های استان، طرح های دانش بنیان استان، طرح های ماندگار فرهنگی مانند (مقبره شهدا، طراحی و راه اندازی سامانه نشریات دانشجویی کشور، ساخت سردیس امیرکبیر فراهانی، ساخت سردیس آیت الله هاشمی رفسنجانی و ...)، رتبه های کسب شده توسط ستاد اقامه نماز در سطح استان و کشور، پایان نامه های تولید شده با موضوعات فرهنگی استان، کتب مرتبط با موضوعات فرهنگی استان، نمایشگاه هفته فرهنگی آفتاب مهر و غرفه های کانون دانشجویی در این نمایشگاه معرف حضور بازدید کنندگان قرار گرفته است.

همچنین دو طرح ماندگار فرهنگی پیشنهاد شده؛ کتاب اخلاق حرفه ای و بزرگ داشت ادیب الممالک معرفی گردید.

در این نمایشگاه جانبی طرح توانمند سازی کانون های دانشجویی استان، همایش صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی(ره)، اولین جشنواره استانی نماز معرفی و به صورت اینفوگرافی و چاپ بنر در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک