سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
انتصاب مدیرکل امور دانشجویی واحد اراک

آیین تکریم و معارفه مدیرکل جدید امور دانشجویی واحد اراک با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشورنیا نماینده ولی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک و اعضای هیات رئیسه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، آیین تکریم و معارفه دکتر محمدرضا سبحانی مدیرکل امور دانشجویی واحد اراک با حضور اعضای هیات رییسه واحد در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با قدرانی تلاش حوزه‌های مختلف دانشگاه و تبریک فرارسیدن سال جدید اظهار کرد: «بنا بر آموزه‌های دینی، فرهنگ و سنت تشکر از کسانی که در پست‌های اجرایی زحمت کشیده‌‌اند، بسیار پسندیده است بنابراین وظیفه خود می‌دانیم از شخصی که دارای مسئولیت بوده، تشکر و قدردانی کنیم تا به وظیفه دینی و اخلاقی عمل کنیم و موجبات دلگرمی کسانی که قبول مسؤولیت می‌کنند را فراهم کنیم.»

دکتر علیرضا نظام آبادی با تشکر از تلاش‌ها وزحمات غلامرضا هاشمی مدیرکل امور دانشجویی واحد اراک، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت کرد و افزود: «توفیق بازنشستگی، با عزت و سلامت در دانشگاه، نعمتی بزرگ محسوب می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه دکتر محمدرضا سبحانی با تجربه و دارای سوابق مدیریتی در مجموعه واحد اراک است، گفت: «امید است در سایه توفیقات الهی و با تعامل، هم‌فکری و همکاری صمیمانه با مجموعه همکاران آن حوزه در راستای ارتقای فعالیت‌های امور دانشجویی و خدمت‌رسانی به دانشجویان عزیز در راستای تحقق اهداف متعالی دانشگاه موفق و مؤید باشند.»

نظام آبادی حل مشکلات دانشجویان گفت: «نگاه ما به دانشجویان باید نگاه پدرانه ومسوولانه باشد و با توجه به ارائه خدمات ویژه حوزه دانشجویی این حوزه از اهمیت و حساسیت‌های بالایی برخوردار است و انتظار می‌رود با رعایت بخشنامه‌ها و لحاظ کردن کیفیت، دقت و سرعت در امور، با بازنگری و رصد دقیق مسائل دانشجویی بسترسازی لازم را برای کسب رضایت‌مندی بیش از گذشته فراهم کنند.»

در پایان این جلسه از زحمات غلامرضا هاشمی تجلیل شد و دکتر محمدرضا سبحانی به عنوان مدیرکل امور دانشجویی واحد اراک معرفی شد.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک