معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اطلاعیه برگزاری جشن شعبانیه

امام هادی (ع) : فروتنی در آن است که با مردم چنان کنی که دوست داری با تو چنان باشند؟
ایتا بله سروش

جشن شعبانیه همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر و همراه با برنامه های متنوع و شاد (طنز، موسیقی، تردستی، مسابقه، اهدای جوایز و ... ) در روز یکشنبه 3 خردادماه 1394 ساعت 9:30 صبح در تالار فردوسی واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد. جهت مشاهده پوستر جشن به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۳ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۹:۴۸ - تعداد بازدید : 556