معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اعلام نتایج نهایی آثار نخستین جشنواره استانی نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

امام علی (ع) : چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالشان سودی نمی دهد.
ایتا بله سروش

آثار نخستین جشنواره استانی نماز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی که در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان فراخوان داده شده بود، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

در این جشنواره تعداد 250 اثر در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان شرکت داده شد که پس از پایان زمان فراخوان و دریافت آثار توسط داوران برجسته استان مورد ارزیابی قرار گرفت و پس از بررسی مجدد نتایج به صورت نهایی از طریق سایت ستاد عالی اقامه نماز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به آدرس www.iaumeraj.ir (در قسمت اخبار جشنواره نماز) اعلام شد.

این جشنواره برای نخستین بار در 22 رشته هنری از قبیل تحقیق، مقاله، پایان نامه، نشریه، عکاسی، سفالگری، ویترای، خطاطی، طراحی، شعر، نرم افزار، وبلاگ نویسی، قالی بافی، معرق، منبت، داستان نویسی، تذهیب و نگارگری، نقاشی، سیاه قلم، نقاشی خط، کلیپ، فیلم کوتاه با موضوع نماز در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی به میزبانی واحد اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱۱ / ۱۳۹۵ ساعت : ۰۰:۵۹ - تعداد بازدید : 500