سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی در واحد اراک

کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی و تجلیل از نشریات حائز رتبه واحد اراک در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور دکتر مجید سعادت زاده مدرس رشته روزنامه نگاری، مسئولان معاونت دانشجویی و فرهنگی، مدیران مسئول، سردبیران و اعضای هیات تحریریه نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این مراسم که مدیران مسئول، سردبیران و اعضای هیات تحریریه نشریات حائز رتبه واحد اراک و مسئولان معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اراک حضور داشتند، ابتدا دکتر مجید سعادت زاده به تاریخچه روزنامه نگاری در جهان و ایران اشاره نمود و سپس چارچوب کلی آماده سازی نشریات، مطالب و محتوی تشکیل دهنده نشریات دانشجویی را توضیح دادند.

همچنین وی به نحوه تنظیم خبر، نوشتن گزارش های مختلف، انواع مقاله، نحوه انجام مصاحبه، انواع قطع نشریات، صفحه آرایی و مسائل مرتبط با تولید نشریه پرداخته و اهمیت انتشار نشریات دانشجویی را یادآوری نمودند. بعد از پایان کارگاه طی مراسمی از دانشجویان حائز رتبه در جشنواره نشریات دانشجویی با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل گردید.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک