معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - درخشش استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در بیست و یکمین مسابقات قرآن و عترت

امام حسن (ع) : خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه‏اى براى آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از یکدیگر پیشى گیرند.
ایتا بله سروش

مرحله نهایی بیست و یکمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سراسر کشور در تاریخ 8 لغایت 11 آبان ماه سال جاری به میزبانی واحد قم برگزار شد.

در بخش استادان و در رشته قرائت ترتیل  استاد هایده محبی رتبه اول در رشته حفظ کل قرآن کریم  مریم سعیدی رتبه سوم و در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم دکتر محمد اسماعیل شادروان رتبه سوم  و در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم حمید رضایی رتبه اول و در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم  حمید احمدی رتبه دوم را به خود اختصاص دادند. در بخش دانشجویان در رشته ترتیل قرآن کریم محمد شریفی رتبه دوم و شرمین خانمحمدی نیز رتبه دوم را کسب کردند.

در بخش کتبی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت و در رشته تفسیر قرآن کریم حسین صالحی رتبه سوم بخش دانشجویان را از آن خود کرد.

نفرات اول تا سوم هر رشته به جشنواره ملی دانشجویان سراسر کشور که در تاریخ 20 تا 23 آبان برگزار می شود معرفی خواهند شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۸ / ۱۳۹۵ ساعت : ۰۰:۲۸ - تعداد بازدید : 348