معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری کارگاه نشریات

امام هادی (ع) : خودپسندى، آدمی را از دانش‏جویى باز می ‏دارد و به ‏ناسپاسى وانکار حق می‏ خواند.
ایتا بله سروش

در راستای اجرای طرح توانمندسازی کانون ها «طلوع اندیشه» کارگاه آموزشی تحت عنوان نشریات با حضور جناب آقای قلندری و فعالان فرهنگی در تالار آیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه قلندری بااشاره به قالب وهویت رسانه دسته بندی و نوع نگرش در رسانه را مورد بحث و بررسی قرار داد. ایشان با اشاره به نفوذ بالای رسانه در افکار عمومی جوامع به بیان ویژگی های افراد رسانه ای پرداخت و در ادامه به تشریح بهره مندی های متفاوت از رسانه ها در راستای دانش و روانشناختی جمعی برای موفقیت در تولید محتوای موثر و مفید پرداختند.

ایشان ضمن بیان دسته بندی های مختلف در خصوص تنظیم محتوای یک نشریه در حوزه های مختلف، معانی و مفاهیم نسبت به مقوله به روز بودن عناوین، ساختار و نیز محتویات به ایراد سخن پرداختند.

قلندری در پایان ضمن تشریح ساختار هنری و گرافیکی نشریات موفق، استانداردهای شرکت در جشنواره نشریات را بیان نمودند. شایان ذکر است در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، تعداد 15 عنوان نشریه توسط دانشجویان منتشر میگردد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۷ / ۱۳۹۵ ساعت : ۲۳:۱۰ - تعداد بازدید : 370