معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری کارگاه بررسی تحولات منطقه ای

حضرت فاطمه (س) : خدا پرهیز از افترا و دشنام را برای دور شدن از لعنت واجب فرمود و دزدی را منع کرد تا راه عفت پویند.
ایتا بله سروش

در راستای اجرای طرح توانمندسازی کانون ها «طلوع اندیشه» کارگاه آموزشی تحت عنوان تحولات منطقه ای با حضور دکتر افقهی کارشناس مسائل منطقه، حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، آقای احمد فرخی مدیرکل امور فرهنگی واحد اراک، کارکنان و فعالان فرهنگی در تالار آیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

دکتر افقهی در ابتدای جلسه به تشریح تحولات کشور عراق پرداخته و موقعیت کلی احزاب و جریانات سیاسی موجود در عراق را معرفی نمودند.

ایشان با اشاره به بیانات و مواضع و اقدامات مقامات آمریکایی به تشریح طرح آمریکایی (خاورمیانه جدید) پرداختند و تحلیل جامعه ای در معرفی اقدامات و اهداف کرده ها تحت حمایت منطقه ارائه کردند.

وی در ادامه با تشریح سیاست های ترکیه در منطقه سپس به تحلیل جامع کلیه تحولات داخلی کشور سوریه پرداختند. ایشان با بیان اینکه یک جنگ جهانی مینیاتوری در سوریه درحال برگزاری است، جایگاه عربستان، قطر و تمامی کشورهای فرامنطقه ای را در بحران سوریه مطرح نمودند.

دکتر افقهی سپس به تشریح مواضع عربستان سعودی در منطقه پرداختند و تحولات یمن را در حوزه سیاسی، نظامی و راهبردی مورد بررسی قرار دادند.

ایشان در پایان با ارائه تحلیل جامعی از اتفاقات منطقه با ارائه مستنداتی به نقش اسرائیل در این تحولات اشاره نمودند و حضور مستشاری ایران در عراق و سوریه را تشریح نمودند و به قدرت های بازدارندگی ایران در منطقه اشاره کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۷ / ۱۳۹۵ ساعت : ۲۳:۰۹ - تعداد بازدید : 406