سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری کارگاه فرهنگ، تحول و خودآگاهی

در راستای اجرای طرح توانمندسازی کانون ها «طلوع اندیشه» کارگاه آموزشی تحت عنوان فرهنگ، تحول و خودآگاهی با حضور استاد سید صادقی، آقای احمد فرخی مدیرکل امور فرهنگی واحد اراک و سایر فعالین حوزه فرهنگی یکشنبه 4 مهر 1395 در تالار آیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

در این نشست صمیمی، سید صادقی مدرس دوره با اشاره به تعریف مقوله فرهنگ از نظر اندیشمندان بزرگ، مکاتبات فکری به تشریح ارتباط فرهنگ وتمدن پرداختند. سید صادقی در ادامه با مطرح کردن ارتباط مفهوم تفکر و فرهنگ به نقش تاثیر فرهنگ های مختلف در شکل گیری تفکر و تعاملات اجتماعی جوامع مختلف پرداختند.

ایشان ضمن ارائه تعریف مفاهیمی چون تبادل فرهنگ و تهاجم فرهنگی واردات و صادرات فرهنگی، ورود و مبانی فرهنگ های مختلف به یک جامعه را امری اجتناب ناپذیر معرفی نمودند و بهترین راه مواجه با واردات ناگزیر فرهنگی را پالایش فرهنگی نامیدند.

ایشان در پایان به تشریح ساختار مواجهه صحیح مجریان فرهنگی با مقوله تهاجم فرهنگی پرداختند و راهکارهای مناسب برنامه ای مفید فرهنگی را پیشنهاد نمودند.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک