سال جهش تولید
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام و رهبری
برگزاری اولین دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی

دوره های توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با عنوان «طلوع اندیشه» آغاز به کار کرد.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد اراک در حاشیه این کارگاه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: «اولین دوره توانمندسازی کانون های دانشجویی با عنوان طلوع اندیشه از امروز به مدت دو روز درسالن جلسات حضرت امام خمینی(ره) واحد اراک آغاز به کار کرد.»

دکتر شاهرخ حکمت گفت: «در این دوره تعداد 100 نفر از دانشجویان خواهر و برادر متشکل از شوراهای مرکزی 12 کانون دانشجویی و نیز تشکل‌های سیاسی، اسلامی حضور دارند.»

حکمت افزود: «کلاس‌های آموزشی پیش بینی شده در این دوره عبارت از اصول برنامه ریزی فرهنگی، کارگاه تولید نشریه و کارگاه فرهنگ، تحول و خودآگاهی تاریخی هستند.»

به گزارش آنا، دوره‌های تکمیلی «طلوع اندیشه» تا پایان سال به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اراک برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس تلگرام واتساپ توئیتر فیسبوک