معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - همایش ها و جشنواره ها

رسول اکرم (ص) : کارها در پیش خدا کاریست که دوام آن بیشتر است، اگر چه اندک باشد.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - همایش ها و جشنواره ها

دبیرخانه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک افتتاح شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۷۴

تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. آثار این جشنواره در ۲۰ رشته دانشجویی، ۱۰رشته کارمندی و ۱۰رشته استادان است.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۴۸

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از برگزاری بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک خبر داد.

ثبت شده در تاریخ : ۳۰ / ۴ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۵۱

اولین جشنواره تکاپوی دانشجویی ویژه دانشجویان رشته روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی، کانون دانشجویی طلوع اندیشه و انجمن علمی روانشناسی دوشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی یا گروه روانشناسی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۲ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۵۰

اختتامیه نخستین جشنواره استانی نماز «دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی» به همراه تقدیر از منتخبین جشنواره، واحدهای برتر و فعالان نماز واحد اراک ۱۵ اسفند ۹۵ در تالار آیت الله هاشمی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۸۳

همایش معرفی نقاط بکر گردشگری ایران به همت کانون دانشجویی بارمان (ایران گردی) و با حضور ارزشمند دکتر مهدی جیریایی و فرزاد افشار (مسئول اتحادیه گردشگران) همراه با برنامه های متنوع دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۸۳

همایش «روانشاسی بلوغ عاطفی» به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با حضور استادان و دانشجویان این واحد برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۹۶

آثار نخستین جشنواره استانی نماز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی که در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان فراخوان داده شده بود، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۲۴

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اسماعیل تاج آباد رئیس شورای کلانشهر اراک، شهریار فولاوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی، جمعی از نخبگان، پژوهشگران، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۱۲

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) با حضور حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، پژوهشگران، استادان و دانشجویان دوشنبه ۱۰ خرداد ۹۵ ساعت ۹:۳۰ صبح در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، دانشکده علوم انسانی، تالار فارابی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۴۱

همایش تغذیه، سلامتی و تناسب اندام به همت کانون دانشجویی پویش با حضور دکتر ناصر امیری ریاست آموزش و تحقیقات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، آقای فرخی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۵ در تالار فارابی دانشکده مدیریت برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۰۷

دومین همایش علمی دانشجویی اعتیاد، سو مصرف مواد و داروهای روان گردان با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت علوم پزشکی یکشنبه ۵ اردیبهشت ۹۵ ساعت ۸:۳۰ در شهرک دانشگاهی امیرکبیر تالار فردوسی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۸۶

بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و فرهنگی ویژه دانشجویان گرامی

محل ثبت نام : حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی، ساختمان شماره ۴ جنب مسجد صاحب الزمان (عج)، دفتر کانون قرآن و عترت

آخرین مهلت ارسال آثار : ۹۵/۱/۳۰

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۵۵
تاریخ و زمان
پنجشنبه، ۳۰ شهریور ماه، ۱۳۹۶
ساعت :
اطلاع رسانی
مرکز مشاوره

نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...