معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - همایش ها و جشنواره ها

امام حسین (ع) : بخشنده‌ترین مردم کسی است که به آنکه چشم امید به او نبسته، بخشش ‌کند.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - همایش ها و جشنواره ها

دومین جشنواره TED (تکاپوی دانشجویان) دانشگاه آزاد اسلامی اراک با موضوع افسردگی ویژه کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی در دو مرحله مقدماتی (۹۷/۹/۶) و نهایی (۹۷/۹/۱۳) برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۷ به دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها و گروه های آموزشی روانشناسی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۶۷

بیست و سومین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس برگزار می گردد. علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱/۲۰ به دفتر کانون قرآن و عترت واقع در ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۱۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۲۳۷

دبیرخانه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک افتتاح شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۴۴۱

تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. آثار این جشنواره در ۲۰ رشته دانشجویی، ۱۰رشته کارمندی و ۱۰رشته استادان است.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۲۴۴

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از برگزاری بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک خبر داد.

ثبت شده در تاریخ : ۳۰ / ۴ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۵۲۲

اولین جشنواره تکاپوی دانشجویی ویژه دانشجویان رشته روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی، کانون دانشجویی طلوع اندیشه و انجمن علمی روانشناسی دوشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی یا گروه روانشناسی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۲ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۲۴۳

اختتامیه نخستین جشنواره استانی نماز «دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی» به همراه تقدیر از منتخبین جشنواره، واحدهای برتر و فعالان نماز واحد اراک ۱۵ اسفند ۹۵ در تالار آیت الله هاشمی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۳۰

همایش معرفی نقاط بکر گردشگری ایران به همت کانون دانشجویی بارمان (ایران گردی) و با حضور ارزشمند دکتر مهدی جیریایی و فرزاد افشار (مسئول اتحادیه گردشگران) همراه با برنامه های متنوع دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۶۳

همایش «روانشاسی بلوغ عاطفی» به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با حضور استادان و دانشجویان این واحد برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۳۸

آثار نخستین جشنواره استانی نماز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی که در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان فراخوان داده شده بود، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۷۴

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اسماعیل تاج آباد رئیس شورای کلانشهر اراک، شهریار فولاوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی، جمعی از نخبگان، پژوهشگران، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۵۶

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) با حضور حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، پژوهشگران، استادان و دانشجویان دوشنبه ۱۰ خرداد ۹۵ ساعت ۹:۳۰ صبح در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، دانشکده علوم انسانی، تالار فارابی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۷۷

همایش تغذیه، سلامتی و تناسب اندام به همت کانون دانشجویی پویش با حضور دکتر ناصر امیری ریاست آموزش و تحقیقات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، آقای فرخی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۵ در تالار فارابی دانشکده مدیریت برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۵۲

دومین همایش علمی دانشجویی اعتیاد، سو مصرف مواد و داروهای روان گردان با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت علوم پزشکی یکشنبه ۵ اردیبهشت ۹۵ ساعت ۸:۳۰ در شهرک دانشگاهی امیرکبیر تالار فردوسی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۱۸

بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و فرهنگی ویژه دانشجویان گرامی

محل ثبت نام : حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی، ساختمان شماره ۴ جنب مسجد صاحب الزمان (عج)، دفتر کانون قرآن و عترت

آخرین مهلت ارسال آثار : ۹۵/۱/۳۰

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۰۴
تاریخ و زمان
پنجشنبه، ۲۸ تیر ماه، ۱۳۹۷
ساعت :
اطلاع رسانی
مرکز مشاوره

نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...