معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - همایش ها و جشنواره ها

امام حسن (ع) : وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - همایش ها و جشنواره ها

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۳ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۳۳

اولین جشنواره دکتر شریف (ره) ویژه پایان نامه های دانشجویی علوم انسانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری همراه با اهدای جوایز نفیس به نفرات برتر برگزار می شود. علاقمندان جهت مشاهده آیین نامه و ثبت نام ادامه خبر کلیک نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۱۹

دومین جشنواره TED (تکاپوی دانشجویان) دانشگاه آزاد اسلامی اراک با موضوع افسردگی ویژه کلیه دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی در دو مرحله مقدماتی (۹۷/۹/۶) و نهایی (۹۷/۹/۱۳) برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۷ به دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها و گروه های آموزشی روانشناسی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۲۴۲

بیست و سومین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس برگزار می گردد. علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱/۲۰ به دفتر کانون قرآن و عترت واقع در ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۱۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۰۷

دبیرخانه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک افتتاح شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۰۴

تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. آثار این جشنواره در ۲۰ رشته دانشجویی، ۱۰رشته کارمندی و ۱۰رشته استادان است.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۳۶۰

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از برگزاری بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک خبر داد.

ثبت شده در تاریخ : ۳۰ / ۴ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۷۴۹

اولین جشنواره تکاپوی دانشجویی ویژه دانشجویان رشته روانشناسی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی، کانون دانشجویی طلوع اندیشه و انجمن علمی روانشناسی دوشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی یا گروه روانشناسی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۲ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۳۴۴

اختتامیه نخستین جشنواره استانی نماز «دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی» به همراه تقدیر از منتخبین جشنواره، واحدهای برتر و فعالان نماز واحد اراک ۱۵ اسفند ۹۵ در تالار آیت الله هاشمی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۵۱

همایش معرفی نقاط بکر گردشگری ایران به همت کانون دانشجویی بارمان (ایران گردی) و با حضور ارزشمند دکتر مهدی جیریایی و فرزاد افشار (مسئول اتحادیه گردشگران) همراه با برنامه های متنوع دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۷۹

همایش «روانشاسی بلوغ عاطفی» به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با حضور استادان و دانشجویان این واحد برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۵۹

آثار نخستین جشنواره استانی نماز دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی که در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان فراخوان داده شده بود، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۸۶

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اسماعیل تاج آباد رئیس شورای کلانشهر اراک، شهریار فولاوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی، جمعی از نخبگان، پژوهشگران، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۹۲

همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) با حضور حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، پژوهشگران، استادان و دانشجویان دوشنبه ۱۰ خرداد ۹۵ ساعت ۹:۳۰ صبح در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، دانشکده علوم انسانی، تالار فارابی برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۸۸

همایش تغذیه، سلامتی و تناسب اندام به همت کانون دانشجویی پویش با حضور دکتر ناصر امیری ریاست آموزش و تحقیقات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، آقای فرخی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۵ در تالار فارابی دانشکده مدیریت برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۷۸
تاریخ و زمان
یکشنبه، ۳۰ تیر ماه، ۱۳۹۸
ساعت :
مرکز مشاوره
جشنواره دکتر شریف

ارزیابی شما از فعالیتهای فرهنگی اجتماعی دانشگاه در سال ۹۷ چگونه است ؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...