جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

اردوی اصفهان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶
اردوی اصفهان

اردوی اصفهان به همت کانون دانشجویی بارمان در تاریخ ۲۷ و ۱۳۹۶/۲/۲۸ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از ۱۳ الی ۱۳۹۶/۲/۲۳ از قسمت ثبت نام اردوها ثبت نام نمایند و همراه با مدارک لازم به دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه واقع در ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه فرمایند.

اردوی یکروزه کاشان، نیاسر و مشهد اردهال

۱۹ فروردین ۱۳۹۶
اردوی یکروزه کاشان، نیاسر و مشهد اردهال

اردوی یکروزه کاشان، نیاسر و مشهد اردهال به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق قسمت "ثبت نام اردوها" در همین سایت اقدام نمایند.

اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۱۹ فروردین ۱۳۹۶
اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به همت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک همزمان با برگزاری نمایشگاه برگزار می گردد. علاقمندان می توانند از تاریخ ۱۳۹۶/۱/۲۰ الی ۱۳۹۶/۲/۲ از طریق قسمت "ثبت نام اردوها" در همین سایت اقدام به ثبت نام نمایید.

برگزاری اردوی بازدید از سرای سالمندان

برگزاری اردوی بازدید از سرای سالمندان

به مناسبت روز احسان و نیکوکاری اردوی بازدید از سرای سالمندان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و با حمایت ریاست محترم و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان با اهدای هدایای نقدی و غیرنقدی شامل کتاب، لباس، اسباب بازی و ... برگزار گردید.

اردوی راهیان نور ۹۵

اردوی راهیان نور ۹۵

اردوی راهیان نور ۹۵ به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ویژه برادران و خواهران به ترتیب در تاریخ های ۱۷ لغایت ۲۱ اسفند ۹۵ و ۲۰ لغایت ۲۴ اسفند ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از قسمت ثبت نام اردوها و یا پایگاه های بسیج در دانشکده ها مراجعه نمایند.

اردوی بازدید از سرای سالمندان

اردوی بازدید از سرای سالمندان

اردوی بازدید از سرای سالمندان ویژه دانشجویان و کارکنان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ صبح برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت مراجعه فرمایند.

اردوی یک روزه باغ موزه دفاع مقدس تهران ویژه خواهران

اردوی یک روزه باغ موزه دفاع مقدس تهران ویژه خواهران

به مناسبت دهه فجر اردوی یک روزه باغ موزه دفاع مقدس تهران ویژه خواهران به همت دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از قسمت ثبت نام اردوها اقدام نمایند.

اردوی عکاسی از اماکن مذهبی استان مرکزی

اردوی عکاسی از اماکن مذهبی استان مرکزی

اردوی عکاسی از اماکن مذهبی استان مرکزی به همت کانون دانشجویی طرح نو چهارشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۱ (ویژه برادران) و پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ (ویژه خواهران) برگزار می گردد. علاقمندان به شرکت در این اردو می توانند جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران و بصورت هوایی در نیمه اول بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۳، دفتر نهاد رهبری مراجعه نمایند.

اردوی یکروزه تهران گردی ویژه بانوان

اردوی یکروزه تهران گردی ویژه بانوان

اردوی یکروزه تهران گردی (ویژه بانوان) به همت کانون دانشجویی بارمان پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۹/۲۴ به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.

اردوی رصدخانه نیاسر

اردوی رصدخانه نیاسر

اردوی رصدخانه نیاسر دو روزه ویژه بانوان به منظور آموزش، رصد و بازدید از رصدخانه با حضور مجرب ترین و حاذق ترین استادان ایرانی به همت کانون دانشجویی نجوم در تاریخ ۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در اردو از اینجا اقدام نمایند.

اردوی مشهد مقدس ویژه خواهران

اردوی مشهد مقدس ویژه خواهران

اروی مشهد مقدس ویژه خواهران به همت امور فرهنگی و فوق برنامه به مناسبت روز دانشجو از ۱۶ الی ۲۱ آذر ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان به شرکت در اردو می توانند جهت ثبت نام از ساعت ۲۰ روز دوشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۲۴ الی ۱۳۹۵/۰۸/۲۹ با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی قسمت ثبت نام اردوها در این اردو ثبت نام نمایند.

برگزاری اردوی بازدید از موزه های اراک

برگزاری اردوی بازدید از موزه های اراک

اردوی دانشجویی بازدید از موزه های اراک به همت کانون دانشجویی ترنج و با بازدید از موزه های حسن پور، چهار فصل، سلطان آباد، مفاخر، گذر نوروزی ها و گذر کاشانی ها در روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۵ برگزار گردید.

اردوی یکروزه امامزاده تکیه

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵
اردوی یکروزه امامزاده تکیه

اردوی یکروزه امامزاده تکیه ویژه خواهران به همت کانون دانشجویی بارمان در تاریخ جمعه ۷ خردادماه ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.