معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اردوها

امام جواد (ع) : روزگار رازهاى نهان را بر تو آشکار می کند.
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اردوها

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است»

از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

دانشجویان علاقمند برای حضوردر این نمایشگاه می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی زیر مراجعه وبا توجه به زمانبندی های تعیین شده در یکی از گزوهها ثبت نام نمایند.

توضیحات تکمیلی را در ادامه خبربخوانید

ثبت شده در تاریخ : ۲۴ / ۱ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۱۸۵

اردوی قم و جمکران یک روزه ویژه خواهران به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت سه شنبه ۹۷/۲/۲۶ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا روز دوشنبه ۹۷/۲/۲۵ از طریق همین سایت اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۵۸

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با همکاری دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه اردوی یک روزه زیارتی سیاحتی کاشان، نیاسر، مشهد اردهال در روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۵۲

اردوی اصفهان به همت کانون دانشجویی بارمان در تاریخ ۲۷ و ۱۳۹۶/۲/۲۸ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از ۱۳ الی ۱۳۹۶/۲/۲۳ از قسمت ثبت نام اردوها ثبت نام نمایند و همراه با مدارک لازم به دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه واقع در ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه فرمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۲ / ۲ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۳۸

اردوی یکروزه کاشان، نیاسر و مشهد اردهال به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق قسمت "ثبت نام اردوها" در همین سایت اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۸۰

اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به همت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک همزمان با برگزاری نمایشگاه برگزار می گردد. علاقمندان می توانند از تاریخ ۱۳۹۶/۱/۲۰ الی ۱۳۹۶/۲/۲ از طریق قسمت "ثبت نام اردوها" در همین سایت اقدام به ثبت نام نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۹۵۴

به مناسبت روز احسان و نیکوکاری اردوی بازدید از سرای سالمندان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و با حمایت ریاست محترم و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان با اهدای هدایای نقدی و غیرنقدی شامل کتاب، لباس، اسباب بازی و ... برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۸۵

اردوی راهیان نور ۹۵ به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ویژه برادران و خواهران به ترتیب در تاریخ های ۱۷ لغایت ۲۱ اسفند ۹۵ و ۲۰ لغایت ۲۴ اسفند ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از قسمت ثبت نام اردوها و یا پایگاه های بسیج در دانشکده ها مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۱۸

اردوی بازدید از سرای سالمندان ویژه دانشجویان و کارکنان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ صبح برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت مراجعه فرمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۲۸

به مناسبت دهه فجر اردوی یک روزه باغ موزه دفاع مقدس تهران ویژه خواهران به همت دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از قسمت ثبت نام اردوها اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۱ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۰۸

اردوی عکاسی از اماکن مذهبی استان مرکزی به همت کانون دانشجویی طرح نو چهارشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۱ (ویژه برادران) و پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ (ویژه خواهران) برگزار می گردد. علاقمندان به شرکت در این اردو می توانند جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۱۸

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران و بصورت هوایی در نیمه اول بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۳، دفتر نهاد رهبری مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۶۴

اردوی یکروزه تهران گردی (ویژه بانوان) به همت کانون دانشجویی بارمان پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۹/۲۴ به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۴۰

اردوی رصدخانه نیاسر دو روزه ویژه بانوان به منظور آموزش، رصد و بازدید از رصدخانه با حضور مجرب ترین و حاذق ترین استادان ایرانی به همت کانون دانشجویی نجوم در تاریخ ۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در اردو از اینجا اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۵ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۳۳

اروی مشهد مقدس ویژه خواهران به همت امور فرهنگی و فوق برنامه به مناسبت روز دانشجو از ۱۶ الی ۲۱ آذر ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان به شرکت در اردو می توانند جهت ثبت نام از ساعت ۲۰ روز دوشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۲۴ الی ۱۳۹۵/۰۸/۲۹ با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی قسمت ثبت نام اردوها در این اردو ثبت نام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۴ / ۸ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۰۳۵
تاریخ و زمان
دوشنبه، ۶ خرداد ماه، ۱۳۹۸
ساعت :
مرکز مشاوره
جشنواره دکتر شریف

ارزیابی شما از فعالیتهای فرهنگی اجتماعی دانشگاه در سال ۹۷ چگونه است ؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...