معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اردوها

امام حسن عسکری (ع) : هر که نهانی برادر خود را پند دهد او را آراسته و زیور بسته، و هر که در برابر دیگرانش پند دهد زشتش کرده.
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اردوها

اردوی قم و جمکران یک روزه ویژه خواهران به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت سه شنبه ۹۷/۲/۲۶ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا روز دوشنبه ۹۷/۲/۲۵ از طریق همین سایت اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۰۱

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با همکاری دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه اردوی یک روزه زیارتی سیاحتی کاشان، نیاسر، مشهد اردهال در روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۰۱

اردوی اصفهان به همت کانون دانشجویی بارمان در تاریخ ۲۷ و ۱۳۹۶/۲/۲۸ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از ۱۳ الی ۱۳۹۶/۲/۲۳ از قسمت ثبت نام اردوها ثبت نام نمایند و همراه با مدارک لازم به دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه واقع در ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه فرمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۲ / ۲ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۵۹۷

اردوی یکروزه کاشان، نیاسر و مشهد اردهال به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق قسمت "ثبت نام اردوها" در همین سایت اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۵۳

اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به همت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک همزمان با برگزاری نمایشگاه برگزار می گردد. علاقمندان می توانند از تاریخ ۱۳۹۶/۱/۲۰ الی ۱۳۹۶/۲/۲ از طریق قسمت "ثبت نام اردوها" در همین سایت اقدام به ثبت نام نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۸۵۴

به مناسبت روز احسان و نیکوکاری اردوی بازدید از سرای سالمندان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و با حمایت ریاست محترم و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان با اهدای هدایای نقدی و غیرنقدی شامل کتاب، لباس، اسباب بازی و ... برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۵۶

اردوی راهیان نور ۹۵ به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ویژه برادران و خواهران به ترتیب در تاریخ های ۱۷ لغایت ۲۱ اسفند ۹۵ و ۲۰ لغایت ۲۴ اسفند ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از قسمت ثبت نام اردوها و یا پایگاه های بسیج در دانشکده ها مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۶۷

اردوی بازدید از سرای سالمندان ویژه دانشجویان و کارکنان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ صبح برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت مراجعه فرمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۹۸

به مناسبت دهه فجر اردوی یک روزه باغ موزه دفاع مقدس تهران ویژه خواهران به همت دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از قسمت ثبت نام اردوها اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۱ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۸۱

اردوی عکاسی از اماکن مذهبی استان مرکزی به همت کانون دانشجویی طرح نو چهارشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۱ (ویژه برادران) و پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ (ویژه خواهران) برگزار می گردد. علاقمندان به شرکت در این اردو می توانند جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۸۱

اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه خواهران و بصورت هوایی در نیمه اول بهمن ماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به ساختمان شماره ۳، دفتر نهاد رهبری مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۳۷

اردوی یکروزه تهران گردی (ویژه بانوان) به همت کانون دانشجویی بارمان پنجشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۹/۲۴ به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۱۳

اردوی رصدخانه نیاسر دو روزه ویژه بانوان به منظور آموزش، رصد و بازدید از رصدخانه با حضور مجرب ترین و حاذق ترین استادان ایرانی به همت کانون دانشجویی نجوم در تاریخ ۲۵ و ۲۶ آذرماه ۱۳۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در اردو از اینجا اقدام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۵ / ۹ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۰۴

اروی مشهد مقدس ویژه خواهران به همت امور فرهنگی و فوق برنامه به مناسبت روز دانشجو از ۱۶ الی ۲۱ آذر ۹۵ برگزار می گردد. علاقمندان به شرکت در اردو می توانند جهت ثبت نام از ساعت ۲۰ روز دوشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۲۴ الی ۱۳۹۵/۰۸/۲۹ با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی قسمت ثبت نام اردوها در این اردو ثبت نام نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۴ / ۸ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۹۶۹

اردوی دانشجویی بازدید از موزه های اراک به همت کانون دانشجویی ترنج و با بازدید از موزه های حسن پور، چهار فصل، سلطان آباد، مفاخر، گذر نوروزی ها و گذر کاشانی ها در روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۵ برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۳ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۱۰
تاریخ و زمان
سه شنبه، ۲۸ اسفند ماه، ۱۳۹۷
ساعت :
مرکز مشاوره
جشنواره دکتر شریف

ارزیابی شما از فعالیتهای فرهنگی اجتماعی دانشگاه در سال ۹۷ چگونه است ؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...