معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقات مجازی

امام موسی کاظم (ع) : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقات مجازی

مسابقه اینترنتی کتابخوانی به مناسبت ماه مبارک رمضان از کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» نوشته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان در تاریخ سه شنبه ۹۷/۳/۲۲ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت پیش ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۷/۳/۲۱ با مراجعه به ادامه خبر پیش ثبت نام انجام داده و pdf کتاب را دریافت نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۱۹۰

نتیجه مسابقه الکترونیکی کتابخوانی به مناسبت روز استاد از کتاب «گفتارهایی در اخلاق اسلامی» اثر استاد شهید مطهری که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۹۷ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۸۹

مسابقه الکترونیکی کتابخوانی «گفتارهایی در اخلاق اسلامی» اثر استاد شهید مرتضی مطهری به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس به سه نفر اول هر سطح یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود. علاقمندان می توانند جهت دریافت کتاب و پیش ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۷/۰۲/۲۹ به ادامه خبر مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۰۶

نتیجه پنجمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع شهید و شهادت که در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۶ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۷ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۳۲۴

پنجمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع شهید و شهادت به همراه اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۶ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۵ اقدام به ثبت نام نمایند. جهت ثبت نام و دریافت جزوه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۵۳۱

نتیجه چهارمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع انقلاب و دانشگاهیان که در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۶ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۲۹۴

چهارمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع انقلاب و دانشگاه به همراه اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۶/۳/۳ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۳/۲ اقدام به ثبت نام نمایند. جهت ثبت نام و دریافت جزوه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۷۷

مسابقه عکاسی زیباترین عکس از لحظه تحویل سال ویژه دانشجویان به همت کانون دانشجویی میثاق همراه با جوایز ارزنده برگزار می گردد. علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۱۵ از طریق این لینک در مسابقه شرکت نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۲۵۴

نتیجه سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی که در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۷۲

مسابقه اینترنتی کتابخوانی با موضوع سبک زندگی به همت کانون دانشجویی به آیین چهارشنبه ۹۵/۱۲/۲۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت دریافت کتاب به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند. جهت ثبت نام به ادامه خبر مراجعه شود.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۱۶

سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. مهلت پیش ثبت نام تا پایان روز ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ می باشد. علاقمندان جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۹۱

نتیجه دومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع دفاع مقدس در کلام رهبری که روز ۱۷ مهرماه ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۷ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۴۲۰

سلسله مسابقات فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری با موضوع دفاع مقدس در تاریخ ۱۷ مهر ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان (دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی استان مرکزی) همراه با جوایز نفیس برگزار می گردد. جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه فرمائید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۶ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۹۷۸

نتیجه مسابقه مجازی کتابخوانی ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان به مناسبت گرامیداشت روز معلم از کتاب "هدف زندگی" از آثار استاد شهید مرتضی مطهری که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۹۵ برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده نتایج به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۵۳

مسابقه مجازی کتابخوانی ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان به مناسبت گرامیداشت روز معلم از کتاب "هدف زندگی" از آثار استاد شهید مرتضی مطهری با اهدای جوایز نفیس در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ برگزار می گردد. جهت پیش ثبت نام و دریافت کتاب بصورت pdf به ادامه خبر مراجعه کنید.

مهلت پیش ثبت نام : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۰۱۲
تاریخ و زمان
شنبه، ۳۱ شهریور ماه، ۱۳۹۷
ساعت :
اطلاع رسانی
مرکز مشاوره

نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...