معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - مسابقات مجازی

امام موسی کاظم (ع) : مال حرام افزون نمی ‏گردد و اگر هم افزون گردد برکت نمی ‏یابد.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - مسابقات مجازی

نتیجه پنجمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع شهید و شهادت که در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۶ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۷ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۴۵

پنجمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع شهید و شهادت به همراه اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۶ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۵ اقدام به ثبت نام نمایند. جهت ثبت نام و دریافت جزوه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۳۶۶

نتیجه چهارمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع انقلاب و دانشگاهیان که در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۶ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۱۰۱

چهارمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع انقلاب و دانشگاه به همراه اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۶/۳/۳ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۳/۲ اقدام به ثبت نام نمایند. جهت ثبت نام و دریافت جزوه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۵۱۴

مسابقه عکاسی زیباترین عکس از لحظه تحویل سال ویژه دانشجویان به همت کانون دانشجویی میثاق همراه با جوایز ارزنده برگزار می گردد. علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۱۵ از طریق این لینک در مسابقه شرکت نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۹۷

نتیجه سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی که در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۲۰

مسابقه اینترنتی کتابخوانی با موضوع سبک زندگی به همت کانون دانشجویی به آیین چهارشنبه ۹۵/۱۲/۲۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت دریافت کتاب به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند. جهت ثبت نام به ادامه خبر مراجعه شود.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۴۴

سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. مهلت پیش ثبت نام تا پایان روز ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ می باشد. علاقمندان جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۴۳

نتیجه دومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع دفاع مقدس در کلام رهبری که روز ۱۷ مهرماه ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۷ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۲۲۵

سلسله مسابقات فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری با موضوع دفاع مقدس در تاریخ ۱۷ مهر ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان (دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی استان مرکزی) همراه با جوایز نفیس برگزار می گردد. جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه فرمائید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۶ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۶۵۲

نتیجه مسابقه مجازی کتابخوانی ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان به مناسبت گرامیداشت روز معلم از کتاب "هدف زندگی" از آثار استاد شهید مرتضی مطهری که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۹۵ برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده نتایج به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۹۹

مسابقه مجازی کتابخوانی ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان به مناسبت گرامیداشت روز معلم از کتاب "هدف زندگی" از آثار استاد شهید مرتضی مطهری با اهدای جوایز نفیس در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ برگزار می گردد. جهت پیش ثبت نام و دریافت کتاب بصورت pdf به ادامه خبر مراجعه کنید.

مهلت پیش ثبت نام : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۷۷۷

نتیجه مسابقه اینترنتی بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "حجاب و عفاف در کلام رهبری" ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان که در تاریخ ۲۸ بهمن ۹۴ برگزار گردید، مشخص گردید. جهت مشاهده نتایج به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۱۲ / ۱۳۹۴ - تعداد بازدید : ۴۲۵

اولین دوره مسابقات بیانات مقام معظم رهبر (مدظله العالی) با عنوان حجاب و عفاف در کلام رهبری همراه با جوایز نفیس در روز چهارشنبه ۲۸ بهمن ۹۴ از ساعت ۸ الی ۲۴ بصورت اینترنتی برگزار می گردد. جهت دریافت بیانات در قالب جزوه به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۱۱ / ۱۳۹۴ - تعداد بازدید : ۷۵۹

نتیجه مسابقات اینترنتی "خودبینی" و "ولایت فقیه" از آثار حضرت امام خمینی (ره) ویژه کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام (ره) در تاریخ ۱۶ خردادماه ۱۳۹۴ برگزار گردید، اعلام شد.

جهت مشاهده نتیجه به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۳ / ۱۳۹۴ - تعداد بازدید : ۶۷۸
تاریخ و زمان
سه شنبه، ۲۵ مهر ماه، ۱۳۹۶
ساعت :
اطلاع رسانی
مرکز مشاوره

نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...