معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقات مجازی

امام مهدی (عج) : شیعیان ما هنگامی به فرجام نیک و زیبای خداوند می رسند که از گناهانی که نهی شده اند، احتراز نمایند.
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقات مجازی

مسابقه بزرگ پیامکی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان «رمضان با قرآن» برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور؛ این مسابقه با هدف شناخت آیات نماز و تدبر و تأمل در آیات قرآن در ماه مبارک رمضان طراحی و برگزار شده است.

شرکت کنندگان جهت شرکت می بایست گزینه صحیح هر سوال را به ترتیب و بدون فاصله و پشت سر هم به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال کنند.

همچنین، به قید قرعه به ۳۱۳ نفر از برندگان، جوایز ارزنده ای تقدیم خواهد شد؛ که اسامی این برگزیدگان از طریق سایت دفتر مرکزی ستاد اقامه نماز به نشانی www.namaz.ir اعلام می گردد.

لازم به ذکر است، مهلت شرکت در این مسابقه تا تاریخ ۲۰ خرداد و اعلام نتایج برگزیدگان در تاریخ ۳۱ خرداد ماه خواهد بود.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۳ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۴۰

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت استاد شهید مطهری

مسابقه کتابخوانی اینترنتی برگزار می‌گردد.

دانشجویان ،اساتیدوکارکنان گرامی می توانند با مراجعه به لینک زیر ضمن  مطالعه راهنمای شرکت در مسابقه ، فایل کتاب "مسئله حجاب " استاد شهید مطهری را دریافت وپس از مطالعه،  بصورت اینترنتی  به سوالات مسابقه پاسخ دهند.

همچنین  علاقمندان با نصب اپلیکیشن مربوطه می توانید درمسابقه شرکت نمایند

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۸ - تعداد بازدید : ۶۲

مسابقه اینترنتی کتابخوانی به مناسبت ماه مبارک رمضان از کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» نوشته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان در تاریخ سه شنبه ۹۷/۳/۲۲ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت پیش ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۷/۳/۲۱ با مراجعه به ادامه خبر پیش ثبت نام انجام داده و pdf کتاب را دریافت نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۰۵

نتیجه مسابقه الکترونیکی کتابخوانی به مناسبت روز استاد از کتاب «گفتارهایی در اخلاق اسلامی» اثر استاد شهید مطهری که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۹۷ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۲۰۲

مسابقه الکترونیکی کتابخوانی «گفتارهایی در اخلاق اسلامی» اثر استاد شهید مرتضی مطهری به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس به سه نفر اول هر سطح یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود. علاقمندان می توانند جهت دریافت کتاب و پیش ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۷/۰۲/۲۹ به ادامه خبر مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۲ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۰۶

نتیجه پنجمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع شهید و شهادت که در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۶ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۹ / ۷ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۴۵۳

پنجمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع شهید و شهادت به همراه اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۶ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۷/۱۵ اقدام به ثبت نام نمایند. جهت ثبت نام و دریافت جزوه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۶۳۱

نتیجه چهارمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع انقلاب و دانشگاهیان که در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۹۶ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۳ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۳۹۶

چهارمین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع انقلاب و دانشگاه به همراه اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۶/۳/۳ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۳/۲ اقدام به ثبت نام نمایند. جهت ثبت نام و دریافت جزوه به ادامه خبر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۷۷۰

مسابقه عکاسی زیباترین عکس از لحظه تحویل سال ویژه دانشجویان به همت کانون دانشجویی میثاق همراه با جوایز ارزنده برگزار می گردد. علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۱۵ از طریق این لینک در مسابقه شرکت نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۱ / ۱۳۹۶ - تعداد بازدید : ۳۶۳

نتیجه سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی که در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۳۷۴

مسابقه اینترنتی کتابخوانی با موضوع سبک زندگی به همت کانون دانشجویی به آیین چهارشنبه ۹۵/۱۲/۲۵ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت دریافت کتاب به ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر کانون های دانشجویی مراجعه نمایند. جهت ثبت نام به ادامه خبر مراجعه شود.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۱۸

سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ به صورت اینترنتی برگزار می گردد. مهلت پیش ثبت نام تا پایان روز ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ می باشد. علاقمندان جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۱ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۸۳

نتیجه دومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع دفاع مقدس در کلام رهبری که روز ۱۷ مهرماه ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۷ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۵۸۱

سلسله مسابقات فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری با موضوع دفاع مقدس در تاریخ ۱۷ مهر ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان (دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی استان مرکزی) همراه با جوایز نفیس برگزار می گردد. جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه فرمائید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۶ / ۱۳۹۵ - تعداد بازدید : ۱۰۹۳
تاریخ و زمان
یکشنبه، ۳۰ تیر ماه، ۱۳۹۸
ساعت :
مرکز مشاوره
جشنواره دکتر شریف

ارزیابی شما از فعالیتهای فرهنگی اجتماعی دانشگاه در سال ۹۷ چگونه است ؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...