معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اخبار معاونت

امام حسن عسکری (ع) : براى ادب تو همین بس که آنچه را از دیگران نمی ‏پسندى، از آن دورى کنى.
ایتا بله سروش
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اخبار معاونت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و به مناسبت حماسه ۹ دی، امروز نشستی با عنوان ناگفته‌های ۹ دی با سخنرانی حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه، رؤسای واحدها و مراکز آموزشی استان مرکزی، معاونان و مسئولان فرهنگی واحدهای استان، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن امام خمینی (ره) دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۲ / ۱۰ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۱۷

قابل توجه دانشجویان اساتید و کارکنان دانشگاه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و در گرامیداشت حماسه ۹ دی اولین جشنواره سراسری "روایت فتنه " با محورهای ادبیات، هنر و پژوهش برگزار می گردد. شیوه نامه اجرایی جشنواره را در ادامه خبر مشاهده نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۱ / ۱۰ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک، در حاشیه برگزاری کرسی ترویجی تقابل نظریه و عمل پیمان عین القضاتی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک از برگزاری ۱۵ عنوان کرسی های ترویجی با رویکرد علوم انسانی برای اولین بار در استان توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۱۰ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۱۶

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک، کرسی ترویجی تقابل نظریه و عمل به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با مشارکت اداره مطالعات و پژوهش های فرهنگی با حضور استادان در سالن دفاعیه دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۱۰ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۲۷

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت : مولفین و استادان سرمایه فرهنگی هر دانشگاهی محسوب می شوند.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۱۰ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۲۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، به همت ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه و همکاری کانون قرآن و عترت دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با محوریت تفسیر سوره مبارکه لقمان همزمان با واحدهای استان مرکزی در دانشکده علوم پزشکی واحد اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۱۴

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اراك، سومین جشنواره TED (تکاپوی دانشجویی) در راستای سند کاهش آسیب‌های اجتماعی به همت دفتر فرهنگی اسلامی دانشکده علوم انسانی و گروه روانشناسی و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با هدف بررسی و کاهش آسیب‌های خانوادگی با موضوع افسردگی با حضور مسئولین دانشگاه  جمعی از استادان ،کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر واحد اراک برگزارشد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۲ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۲

به همت معاونت فرهنگی و دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی وهمزمان با گرامیداشت روز دانشجو جشنواره یک روزه غذا به نفع بیماران سرطانی وایتام برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۸ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۶
درآزمون کتبی بیست وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی بیش از۲۲۰۰نفر استاد و دانشجویان واحدهای استان مرکزی و واحد اراک در رشته های مختلف با یک دیگربه رقابت پرداختند.
ثبت شده در تاریخ : ۱۵ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۷

ثبت نام بیستمین دوره  عتبات دانشگاهیان  ویزه استادان ، کارکنان ودانشجویان آغازشد. اطلاعات بیشتر را در ادامه خبر ببینید.

ثبت شده در تاریخ : ۸ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۷۴

به همت اداره تربیت بدنی حوزه معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشگاه وبه مناسبت بزرگداشت روز دانشجو  یک دوره مسابقه فوتسال دانشجوئی  با حضور ۲۴۰ ورزشکاربرگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۸ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۷

آزمون سراسری بخش کتبی بیست وچهارمین دوره مسابقات قرآن وعترت بصورت همزمان در دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور از ساعت ۱۰ صبح روز  دوازدهم آذر ماه سال جاری  برگزار می شود.

ثبت شده در تاریخ : ۸ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۱

به مناسبت هفته وحدت وگرامیداشت هفته بسیج  مراسم جشن میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)  مراسم جشن باشکوهی در در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید .

ثبت شده در تاریخ : ۷ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۹

ثبت نام ازدواج دانشجوئی آغاز شد

ثبت شده در تاریخ : ۷ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۸

به مناسبت فرارسیدن ایام خحسته میلاد حضرت رسول اکرم (ص) وامام جعفرصادق (ع) وهفته وحدت وبزرگداشت هفته بسیج مراسم چشن بزرگ میلاد رسول مهربانی در روزدوشنبه ۵ آذر ازساعت  ۱۴ در تالارفردوسی دانشگاه برگزار می گردد.این مراسم شامل سخنرانی ،مسابقه  حضوری ، استندآپ کمدی و موسیقی زنده وبرنامه های متنوع وشادخواهد بود .از عموم دانشجویان استادان وکارکنان جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می آید.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۹ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۷
تاریخ و زمان
چهارشنبه، ۲۶ دی ماه، ۱۳۹۷
ساعت :
مرکز مشاوره

نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...