معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اخبار معاونت

امام حسن (ع) : وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اخبار معاونت

کارشناسان معتقدند که مطالعات آمریکایی ها در مورد تحریم ها نشان داده عامل شکست تحریم ها هنر مقاومت بوده و تمدن انقلاب اسلامی مقابل افول تمدن غربی قرار گرفته است.

ثبت شده در تاریخ : ۲۷ / ۸ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، بی تفاوتی مدیران در نگاه به کارکنان را زمینه ای برای بی مسئولیتی، دلسردی و منفی گرایی در روحیه و اخلاق آنان دانست.

ثبت شده در تاریخ : ۱۱ / ۸ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۲۰

استادیار گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان تصریح کرد که نظم ریاضی قرآن بدون حذف آیات ثابت شده است.

ثبت شده در تاریخ : ۱۱ / ۸ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۱۴

هیات عزاداری سرور و سالار شهیدان «با قافله حسینی» با حضور دانشجویان، استادان و کارکنان و به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک دوشنبه ۳۰ مهرماه ۹۷ ساعت ۱۰ صبح از مقابل دانشکده مدیریت تا مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۷ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۵

بیست و سومین دوره رقابت های شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۷ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۵

نشست تخصصی استانی فرهنگ کار به منظور بررسی نقاط قوت و محدودیت ها به همت اداره مطالعات و پژوهش های فرهنگی با سخنرانی دکتر حمیدرضا قاسمی و دکتر نادره نجفی زاده یکشنبه ۱۵ مهرماه از ساعت ۸ لغایت ۱۳ در سالن امام خمینی (ره) واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، ساختمان شماره ۱، طبقه چهارم برگزار می گردد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۷ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۴۶

به مناسبت هفته دفاع مقدس مراسم قرائت زیارت عاشورا و غبارروبی قبور شهدای جاوید الاثر و شهید امینی با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان برگزار گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۷ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۸

هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در آستانه هفته دفاع مقدس با خانواده شهدا دیدار کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۷ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۳۱

مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور مسئولان استانی و کشوری معرفی شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۶ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۶۴

تیم دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی، به مقام قهرمانی رقابت های والیبال دسته دو خواهران دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۶ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۳

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همت بسیج دانشجویی با حضور دانشجویان خواهر و برادر در روستای چهارچشمه خمین برگزار می شود.

ثبت شده در تاریخ : ۱۸ / ۶ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۶۶

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در نخستین دوره تخصصی نشریات دانشجویی و روزنامه نگاری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۴۰۰ دانشجوی برگزیده نشریات دانشجویی سراسر کشور که در واحد قائم شهر برگزار گردید، شرکت کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۵ / ۶ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۵۶

آزمون هفتمین طرح قرآنی رمضان بهار قرآن (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه نور) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۷ / ۴ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۸۴

پانزده نفر از دانشجویان عراقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به همت معاونت دانشجویی فرهنگی این دانشگاه با شرکت در اردوی فرهنگی از بیت قدیمی حضرت امام خمینی (ره) در شهر خمین، زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی و دیگر جاذبه های تاریخی و فرهنگی استان مرکزی بازدید کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۰ / ۴ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۷۳

به مناسبت میلاد سراسر نور کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام ویژه برنامه قرآنی ترنم بندگی به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه و با شرکت جمعی از استادان، کارکنان، دانشجویان و با حضور قاری برتر استان و کشور استاد مجید جیریایی و ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت مهدی قدیری در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی امیرکبیر واحد اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۳ / ۱۳۹۷ - تعداد بازدید : ۶۸
تاریخ و زمان
یکشنبه، ۲۷ آبان ماه، ۱۳۹۷
ساعت :
اطلاع رسانی
مرکز مشاوره

نسخه جدید سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

وضعیت آب و هوا
لطفاً صبر کنید ...