جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

کانون دانشجویی «طرح نو» عضو می پذیرد

۲۰ آبان ۱۳۹۶
کانون دانشجویی «طرح نو» عضو می پذیرد

کانون دانشجویی «طرح نو» عضو می پذیرد. علاقمندان می توانند جهت عضویت به دفتر کانون های دانشجویی واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه نمایند.

فراخوان دانشجویان مولف جهت شرکت در جشن امضای کتاب دانشجویی

فراخوان دانشجویان مولف جهت شرکت در جشن امضای کتاب دانشجویی

جشن امضای کتاب دانشجویی به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک همراه با جوایز ارزنده به مولفین در نیمه اول آذرماه ۹۶ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام آثار خود را تا تاریخ ۹۶/۹/۸ به دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها تحویل دهند.

تجمع دانشگاهیان عاشورایی

تجمع دانشگاهیان عاشورایی

تجمع دانشگاهیان عاشورایی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور دانشجویان، کارکنان و استادان دوشنبه ۲۲آبان ۹۶ ساعت ۹ صبح از مجتمع قائم مقام فراهانی به سمت مصلی بیت المقدس برگزار می گردد.

عزاداری دانشگاهیان اراک به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی

عزاداری دانشگاهیان اراک به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی

در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی حرکت کاروان غم و عزاداری جمعی کثیری از دانشجویان، کارکنان، استادان، رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاداسلامی اراک از مقابل دانشکده مدیریت به طرف آرامگاه شهدای جاویدالاثر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

شب شعر عاشورایی به مناسبت اربعین حسینی با جضور شعرای برجسته استان برگزار گردید

شب شعر عاشورایی به مناسبت اربعین حسینی با جضور شعرای برجسته استان برگزار گردید

شب شعر عاشورایی به مناسبت اربعین حسینی با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیرکل امور فرهنگی و فوق برنامه واحد اراک و شعرای برجسته شهر و استان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت برگزار گردید.

حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در راهپیمایی ۱۳ آبان

۱۴ آبان ۱۳۹۶
حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در راهپیمایی ۱۳ آبان

همزمان با سراسر کشور مراسم گرامیداشت ۱۳ آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز ، ندای الله اکبر و فریاد مرگ بر آمریکا با حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دانش آموزان و قشرهای مختلف مردم شریف و ولایت مدار کلانشهر اراک طنین انداز شد.

« با قافله حسینی » حرکت هیات عزاداری سرور و سالار شهیدان

۱۴ آبان ۱۳۹۶
« با قافله حسینی » حرکت هیات عزاداری سرور و سالار شهیدان

« با قافله حسینی » حرکت هیات عزاداری سرور و سالار شهیدان با حضور دانشجویان، استادان و کارکنان از مقابل دانشکده مدیریت تا مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی همراه با نوای گرم ذاکرین اهل بیت حاج محمود قاسمی و کربلایی علی ربیعی سه شنبه ۹۶/۸/۱۶ ساعت ۱۰ برگزار می گردد.

کرسی آزاد اندیشی با موضوع تسخیر لانه جاسوسی

۱۲ آبان ۱۳۹۶
کرسی آزاد اندیشی با موضوع تسخیر لانه جاسوسی

کرسی آزاد اندیشی با موضوع تسخیر لانه جاسوسی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور سردار اهوازیان شنبه ۱۳ آبان ۹۶ ساعت ۱۴ در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

ادامه خبر

معرفی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اراک به عنوان عضو شورای برنامه ریزی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ آبان ۱۳۹۶

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا دکتر ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی در حکمی پیمان عین القضاتی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اراک را به عنوان عضو شورای برنامه ریزی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی تعیین کرد.

شب شعر عاشورایی با حضور شعرای برجسته شهر و استان

۷ آبان ۱۳۹۶
شب شعر عاشورایی با حضور شعرای برجسته شهر و استان

شب شعر عاشورایی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت با حضور شعرای برجسته شهر و استان همراه با اهدای جوایز ارزنده به ۳ نفر برتر دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ در تالار فارابی واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشکده مدیریت برگزار می گردد.

آغاز ثبت نام بیست و سومین دوره مسابقات کتابخوانی قرآن و عترت

۶ آبان ۱۳۹۶
آغاز ثبت نام بیست و سومین دوره مسابقات کتابخوانی قرآن و عترت

ثبت نام بیست و سومین دوره مسابقات کتابخوانی قرآن و عترت آغاز گردید. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۶/۹/۸ به دفتر کانون قرآن و عترت واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، ساختمان شماره ۴ (جنب مسجد)، معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه نمایند.

گردهمایی دانشجویان ورودی جدید

گردهمایی دانشجویان ورودی جدید

گردهمایی دانشجویان ورودی جدید به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۹ صبح در سالن فردوسی واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار می گردد.