معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - گفتگو رئیس همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) با خبرگزاری آنا

امام حسین (ع) : عقل، جز با پیروى از حق، کامل نمی ‏شود.

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت : «همایش ملی صلح و گفتگو در اندیشه امام خمینی (ره) از سلسله همایش های صلح و سلام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک 10 خرداد 95 در تالار فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار خواهد شد.»

دکتر علیرضا نظام‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: «روند اجرایی این همایش بدین شکل بود که پس از تصویب همایش در شورای سیاستگذاری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و ابلاغ به واحد اراک، بلافاصله کمیته‌های علمی، اجرایی و دانشجویی، تبلیغات و اطلاع رسانی، مالی و پشتیبانی و ... تشکیل و پس از تعیین رؤسای کمیته‌ها، شرح وظایف هر کدام مشخص و از ۲۰ اسفند ۹۴ به طور رسمی آغاز به کار کردند.»
رئیس همایش ملی صلح و گفت‌وگو در اندیشه امام خمینی (ره) گفت : «اعضای کمیته علمی نیز متشکل از اعضای هیات علمی واحدهای اراک، خمین، نراق، ساوه و آشتیان و... هستند که پس از تشکیل جلسات متعدد، اهداف و محورهای همایش مصوب شد. سپس سایت مربوطه طراحی و پوستر همایش نیز به کل واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان‌ها ارسال شد.»
نظام آبادی هدف از برگزاری این همایش را تبیین و واکاوی اندیشه‌های علمی و عملی امام خمینی (ره) در تعامل گفتمانی در عرصه جهانی (مذاهب وادیان، فرهنگ‌ها و ملت‌ها، دولت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای بین المللی) در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان عنوان کرد.
رئیس همایش ملی صلح و گفت‌وگو در اندیشه امام خمینی (ره) ۵ محور اصلی همایش را مفاهیم و مبادی گفت‌وگو در اندیشه امام خمینی (ره)، زمینه‌ها، شرایط و اقتضائات گفت وگو در اندیشه امام خمینی (ره)، عرصه‌های گفت‌وگو (بین مذاهب و ادیان، فرهنگ‌ها و ملت‌ها، دولت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای بین المللی) در اندیشه امام خمینی (ره)، راهبرد‌ها، تاکتیک‌ها و ابزارهای صلح و گفت‌وگو دراندیشه و سیره عملی امام خمینی (ره) (پیام به گورباچف، پیام به روحانیت مسیحی، پیام به حجاج و...) و آسیب‌ها و موانع گفت‌وگو در اندیشه امام خمینی (ره) برشمرد.
وی خاطرنشان کرد که علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را تا مورخ 1395/2/15به آدرس اینترنتی: SCA.IAU-ARAK.AC.IR ارسال کنند.»

ثبت شده در تاریخ : ۲۴ / ۱۲ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۷:۳۱ - تعداد بازدید : 323