جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

اولین نشست دبیران کانون های دانشجویی با ریاست محترم دانشگاه

۱۰ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۲:۴۶
تعداد بازدید : ۲۶۳
اولین نشست صمیمی دبیران کانون های دانشجویی دانشگاه با ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر نظام آبادی با حضور جناب آقای دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای فرخی مدیرکل امور فرهنگی، مسئول ستاد اقامه نماز، مسئولان حراست و روابط عمومی برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دبیران کانون ها ضمن معرفی کانون های خود مختصری از برنامه های اجرا شده در سال 94 را ارائه نمودند، سپس هر یک از دبیران کانون ها به بیان انتظارات و انتقادات خود پرداختند و شرایط دانشگاه را مورد نقد و بررسی قرار دادند.

در این جلسه دکتر شاهرخ حکمت و آقایان اکبری، فرخی و فراهانی به پاسخگویی در ارتباط با نظرات دبیران پرداختند.

در پایان جلسه دکتر نظام آبادی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن تشکر از سخنان دبیران کانون ها، به تبیین کلیه ابعاد و نظرات پرداخته و در راستای برطرف نمودن موانع احتمالی در مسیر برنامه کانون ها قول مساعدت و همکاری دادند.