معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری نشست ادبی آیه های انار 57

حضرت فاطمه (س) : روزه‏ دارى که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده، روزه ‏اش به چه کارش خواهد آمد.

نشست ادبی آیه های انار 57، به همت کانون ادبی بخارا با حضور دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی، آقای احمد فرخی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمد جواد یاری نویسنده معاصر، خانواده شهید مدافع حرم محمد زهره وند، استادان، کارکنان، دانشجویان و با شعرخوانی شعرای برتر استان چهارشنبه 28 بهمن 94 در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی و از اساتید برجسته ادبیات به بیان و تبیین ادبیات پایداری پرداختند و دفاع از وطن را شیوه رندان و عرفا از نظر ادبی دانسته و ایشان را اهل حق حقیقت نامید. در ادامه ایشان از زحمات شورای مرکزی کانون ادبی بخارا تقدیر و تشکر کردند و برگزاری برنامه های با کیفیت و دید جدید را به لحاظ فعالیت اعضای این کانون بیان کردند.

در ادامه این نشست دکتر محمد جواد یاری با مقایسه ادبیات و هنر قبل از انقلاب و بعد از انقلاب خاطر نشان کردند بصورت واضح ادبیات قبل از انقلاب روی فساد گرفته و ادبیات و هنر پس از انقلاب آمیخته با ارزش های انقلابی بود.

سپس شعرای مطرح استانی به ترتیب آقایان علی احدی، سید مسعود طباطبایی و سرکار خانم ملیحه اکبری با زبان زیبای شعر به دفاع از مفاهیم انقلابی و پایداری پرداختند.

همچنین در این نشست با اهدای لوح تقدیر از خانواده شهید مدافع حرم محمد زهره وند تقدیر و تجلیل شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۱۱ / ۱۳۹۴ ساعت : ۲۱:۴۶ - تعداد بازدید : 448