جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برگزاری نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۱:۲۷
تعداد بازدید : ۲۹۷
نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح، به همت دفتر نهاد رهبری و معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور دکتر خداداد واحدی رئیس پژوهشکده علوم و فناوری سلمان به عنوان سخنران جلسه، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشورنیا نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.
برگزاری نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

دکتر خداداد واحدی رئیس پژوهشکده علوم و فناوری سلمان در ابتدا ضمن گرامیداشت ایام الله پیروزی انقلاب و استقرار جمهوری اسلامی ایران، و تشکر و قدردانی از رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و رییس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان گفت : مجلس از ارکان مهم در نظام اسلامی است و نمایندگانی که مردم انتخاب می کنند باید شایستگی های ویژه ای داشته باشند.

وی با بیان فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) «مجلس در رأس امور است» اظهارکرد : قانون گذاری یک فرآیند پیچیده و مهم است که نیاز به تعهد، تخصص، اخلاق و تجربه دارد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری سلمان با بیان اینکه وظایف و اختیارات نمایندگان در قانون اساسی مشخص است ولی بعضی از رأی دهندگان انتظاراتی از نمایندگان دارند که در حیطه وظایف نماینده نیست.افزود : البته این انتظارات بعضا با توجه به وعده هایی که نماینده به مردم می دهد ایجاد می شود.

وی گفت : نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی وظیفه اجرایی ندارند و از مهم ترین امور محوله به نمایندگان قانون گذاری و نظارت بر کارکرد دولت است.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری سلمان : نماینده باید دارای تخصص بوده تا بتواند اطلاعات صحیح را جمع آوری و با بررسی دقیق مسائل حوزه انتخابیه و کشور به آن رأی دهد.

وی ادامه داد : همچنین نماینده باید به اطلاعات روز مسلط باشد تا از تصویب طرح های بدون بازده یا تاریخ مصرف گذشته ممانعت بعمل آورد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری سلمان گفت : نمایندگان نباید صرفا به مکانیزم رای آوردن فکر کنند و با وعده های ناممکن به فکر کسب آراء در دوره های بعدی باشند و نامزدهای مجلس شورای اسلامی نیز باید از دادن وعده خلاف و یا وعده غیر ممکن بپرهیزند.

دکتر واحدی رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان در پایان گفت : در مجلس آینده باید افراد توانمند، دارای تخصص و با بینش روز وارد مجلس شوند.

در پایان این نشست  واحدی به سوالات دانشجویان در خصوص معیار های نامزد اصلح پاسخ داد.