معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری همایش روز پرستار در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر

حضرت فاطمه (س) : روزه‏ دارى که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده، روزه ‏اش به چه کارش خواهد آمد.

همایش روز پرستار همزمان با ولادت باسعادت حضرت زینب (س) به همت کانون دانشجویی ارمغان و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور معاون علوم پزشکی، ریاست دانشکده پرستاری و جمعی از دانشجویان و اساتید رشته پرستاری در تالار فردوسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

در ابتدای این همایش دکتر فاطمه  قنبری معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ضمن خیر مقدم به مدعوین و دانشجویان، پرستاری را یک شغل معنوی دانست و گفت : امیدوارم دانشجویان پرستاری امروز، پرستاران دلسوز و وظیفه شناس فردا باشند.

دکتر قاسمی ریاست دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با تبریک میلاد بانوی کربلا حضرت زینب (س) وی را بزرگترین پرستار عالم هستی دانست.

ریاست دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت : طرح سلامت یکی از خدمات ویژه دولت تدبیر و امید به مردم بود که در کنار محاسن فراوان چند ایراد خرد نیز داشته است و یکی از این ایرادات نبود ساز و کار پرداخت کارانه پرستاران بود.

وی گفت : در بیمارستان ها بار اصلی فعالیت ها بر روی دوش پرستاران است اما تفاوت دریافتی پزشکان با پرستاران بسیار زیاد است.

در پایان گروه موسیقی ماهور به اجرای قطعاتی از سرود های سنتی ایرانی پرداخت.

در این مراسم به تعدادی از دانشجویان رشته پرستاری که حائز رتبه های برتر در ورودی های خود بودند با اهدای لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۷ / ۱۱ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۱:۰۷ - تعداد بازدید : 319