جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
معاونت فرهنگی و دانشجویی

برگزاری پنجمین مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۰۱:۰۳
تعداد بازدید : ۲۳۲
به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، پنجمین مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همت ستاد اقامه نماز و مشارکت کانون دانشجویی معراج و همکاری روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین راستگو رییس مرکز تربیت مربی کودکان و نوجوانان قم، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام هادی ساجدی فر دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه و برخی از مدیران دانشگاه و مسئولین دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها در تالارفردوسی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنابراین گزارش در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا نماینده ولی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن تبریک سالروز تولد حضرت زینب (س) و خیر مقدم به حاضرین در سالن در خصوص رعایت حجاب، احترام به والدین، ادای واجبات و ترک محرمات سخنرانی کرد.

سلحشورنیا با بیان اینکه ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک دو سال متوالی رتبه برتر را در بین دستگاه های دولتی کسب کرده است، گفت : امیدوارم  توجه به فرهنگ نماز و اهل بیت (ع) روز به روز در جامعه بیشتر شود.

در ادامه این مراسم که با اجرای حجت الاسلام و المسلمین راستگو جشن با برنامه های شاد و متنوع از جمله اجرای گروه سرود، مولودی خوانی، اجرای مسابقه قرآنی با اهداء جوایز به شرکت کنندگان همراه بود.

حجت الاسلام هادی ساجدی فر، دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرگزاری آنا، گفت : تحقیقات نشان داده است فرزندانی که از سنین کودکی با مباحث دینی آشنا و برای انجام آن تشویق شده اند زمانی که به سن تکلیف می رسند با شور و علاقه بیشتری اقدام به انجام فرائض دینی می کنند.

ساجدی فر تصریح کرد هدف از برگزاری این جشن آشنا سازی فرزندان کارکنان با مباحث دینی و فرهنگ نماز  برشمرد و عنوان کرد : ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک ارتباط مؤثر خود را با فرزندان مکلف استادان و کارکنان در طول سال قطع نخواهد کرد.

دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی ‌اراک با اشاره به اینکه نباید وظیفه تربیت دینی کودکان را صرفاً به‌ عهده والدین دانست، اظهار کرد : باید نهادهای فرهنگی - مذهبی با برگزاری برنامه های متنوع آموزشی وی‍‍ژه کودکان اقدام به آموزش و تربیت دینی کودکان اقدام کنند.

وی تأکید کرد : ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان مؤثرترین و اثرگذارترین نهاد فرهنگی در سطح دانشگاه در سال جدید برنامه های متنوع و اثرگذاری برای اشاعه فرهنگ نماز بین  فرزندان این واحد دانشگاهی در نظر گرفته است.