معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری چهارمین مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام جعفر صادق (ع) : کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا از جانب دیگران به نفع او طرفداری نابجا شود (و او خشنود باشد) محققاً که ریسمان ایمان را از گردن خویش باز کرده است.

چهارمین مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همت ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک و همکاری روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا رییس دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین رودبارانی رییس ستاد اقامه نماز استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین هادی ساجدی فر مسئوول ستاد اقامه نماز واحد اراک، مسئوولین دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی اراک، استادان، کارکنان و فرزندان ایشان در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنابراین گزارش در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا نماینده ولی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن تبریک سالروز تولد حضرت زینب (س) وخیر مقدم به حاضرین در سالن در خصوص رعایت حجاب، احترام به والدین، ادای واجبات و ترک محرمات سخنرانی نمودند.
در این مراسم که با اجرای حجت الاسلام و المسلمین حقیقت از اساتید حوزه ودانشگاه برگزار گردید، جشن با برنامه های شاد و متنوع از جمله اجرای گروه سرود، مولودی خوانی، اجرای مسابقه قرآنی با اهداء جوایز به شرکت کنندگان همراه بود.
حجت‌الاسلام هادی ساجدی‌فر، مسئوول ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، گفت: جشن تکلیف به عنوان مؤثرترین و کارآمدترین راهکار برای تبیین انجام فرائض دینی به کودکان حساب می‌آید و اگر این جشن در سطح وسیع تری برگزار شود نسبت به برگزاری آن در سطح فردی بیشتر مؤثر واقع می شود.
مسئوول ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک‌ یادآور شد : تحقیقات نشان داده است فرزندانی که از سنین کودکی با مباحث دینی آشنا و برای انجام آن تشویق شده‌اند زمانی که به سن تکلیف می رسند با شور و علاقه بیشتری اقدام به انجام فرائض دینی می‌کنند.
ساجدی فر تصریح کرد هدف از برگزاری این جشن آشنا سازی فرزندان کارکنان با مباحث دینی و فرهنگ نماز برشمرد و عنوان کرد : ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد ارتباط مؤثر خود را با فرزندان مکلف استادان و کارکنان در طول سال قطع نخواهد کرد.
مسئول ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی ‌اراک با اشاره به اینکه نباید وظیفه تربیت دینی کودکان را صرفاً به‌ عهده والدین دانست، اظهار کرد: باید نهادهای فرهنگی ـ مذهبی با برگزاری برنامه های متنوع آموزشی وی‍‍ژه کودکان اقدام به آموزش و تربیت دینی کودکان اقدام کنند.
وی تأکید کرد: ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان مؤثرترین و اثرگذارترین نهاد فرهنگی در سطح دانشگاه در سال جدید برنامه‌های متنوع و اثرگذاری برای اشاعه فرهنگ نماز بین  فرزندان این واحد دانشگاهی درنظر گرفته است.
درپایان مراسم  مکلفین نماز مغرب و عشاء را به جماعت اقامه کردند.
لازم به ذکر است در ابتدای این مراسم از مکلفین شرکت کننده در این جشن با اهداء جوایز استقبال شد.

جهت مشاهده تصاویر بیشتر این مراسم کلیک نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۱۲ / ۱۳۹۳ ساعت : ۱۶:۵۳ - تعداد بازدید : 311