معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - گزارش نشست دانشجویی با موضوع خلاقیت هنری در واحد اراک

امام سجاد (ع) : بهترین شروع کارها صداقت و راستگویى و بهترین پایان آنها وفا است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک نشست دانشجویی با موضوع خلاقیت هنری به همت گروه هنر و معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اراک و با سخنرانی محمد صالح علا بازیگر سینما و تلویزیون در تالارامیر کبیردانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

صالح علا بابیان خاطراتی از گذشته و فعالیت های هنری خود در مورد خلاقیت گفت : خلاقیت هنری نسل جوان راهی مطمئن در جهت حفظ میراث فرهنگی ایران زمین یعنی شب یلداست.

صالح اعلاگفت: در جهان نابغه نداریم. تمام کسانی که به قله ی موفقیت رسیدند در اثر پشتکار و فعالیت های مداوم بوده است. و برای موفق شدن دو اصل را باید مد نظر قرار دهیم. خواندن و کار کردن. آن هم به صورت مداوم و نه مقطعی.

وی گفت : در این روزها که تمام اقشار جامعه توان برپا داشتن این شب را با هندوانه و انار ندارند،حفظ خوانی و در کنار هم بودن باید جای این حواشی را بگیرد.

این بازیگر سینما و تلویزیون بیان کرد : نسل امروز ما باید خوب شنیدن را بیاموزد؛چرا که خوب شنیدن و خوب حرف زدن مقدمه بر تعقل است.

وی افزود : دور هم بودن شب یلدا موجب تفکر و زمینه گفتگو را فراهم می کند.

صالح علا با اشاره به تولیداتش در تلویزیون از جمله نقد خنده و دو قدم مانده به صبح نکاتی را در خصوص داستان نویسی کوتاه و خلاقیت در هنر بیان کرد.

در این همایش برخی دانشجویان هنر و معماری از جمله نیلوفر بنی تمیمی، سمیرا حبیبی نژاد، نوشین سنجری، بهرخ زند، سعید حسین پور، محمد رضا سیف، نفیسه مهری و الهه خدادادی به خواندن آثار ادبی خود پرداختند.

محمد صالح اعلا در سال ۱۳۳۱ در اراک به دنیا آمد. او در سال ۱۳۵۶ از مدرسه هنرهای دراماتیک رویال آکادمی لندن فوق دیپلم سینما و تلویزیون و در سال ۱۳۵۹ لیسانس بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای دراماتیک و در سال ۱۳۷۲ فوق لیسانس زبان و ادبیات فارسی از دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی گرفت. آغاز فعالیت هنری او از سال ۱۳۴۷ با قصه نویسی و قصه خوانی در رادیو و سپس نویسندگی متن برنامه و نمایش نامه بود. فعالیت سینمایی را از سال ۱۳۴۷ با ساخت فیلم های تبلیغاتی و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۴ با «تیغ و ابریشم» کاری از مسعود کیمیایی آغاز کرده است صالح علاء پیوسته به عنوان مجری و نویسنده با شبکه های مختلف رادیویی همکاری داشته است.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۱۰ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۲:۵۲ - تعداد بازدید : 285