معاونت فرهنگی و دانشجویی - برگزاری نشست دانشجویی با عنوان مدیریت جلسه خواستگاری در واحد اراک

امام حسن عسکری (ع) : هر که نهانی برادر خود را پند دهد او را آراسته و زیور بسته، و هر که در برابر دیگرانش پند دهد زشتش کرده.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نشست دانشجویی با موضوع مدیریت جلسه خواستگاری به همت کانون دانشجویی ریحانه و معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اراک و با سخنرانی حجت الاسلام حسین دهنوی استاد حوزه و دانشگاه و دانشجویان در تالار فردوسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزارشد.

دهنوی گفت:اصل همتایی از اصول مهم در ازدواج است که بعضا دانشجویان در ازدواج دانشجویی توجهی به آن نمی کنند.

وی با بیان حدیثی در این خصوص گفت : در تعابیر دینی همتایی با اصطلاح هم کف بکار رفته است و بر اصل همتایی برای داشتن زندگی متانسب و موفق تاکید شده است.

حجت السلام دهنوی ادامه داد : عشق در بعضی مواقع موجب شده است که دختر و پسر گرایشات همدیگر را در نظر نگیرند و صرفا از روی عشق و علاقه تصمیم گیری کنند و جایگاه عقل را در بزرگترین تصمیم گیری زندگیشان فراموش کنند.

وی گفت : فراموش کردن جایگاه عقل در ازدواج و بررسی نکردن دقیق شخص فرد مورد نظر قبل از ازدواج در اکثر مواقع موجب شکست یک ازدواج می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود : علاقه،دلبستگی ،وابستگی و عشق از مراحل علاقمندی دختر و پسر به یکدیگر است و در مرحله علاقمندی باید با منطق و ریز بینی خاصی شاخصه های همسر ایده آل خود رابررسی و با فرد مورد علاقه تطبیق دهید.

وی گفت : خداوند کریم برخی صفت را به صورت فطری در وجود زن و مرد نهاده است که این صفات هر دو طرف درگیر را به رعایت اصول خاصی ملزم می کند.

وی بابیان روابط قبل ازدواج که بعضا در دانشگاه ها و بین دانشجویان به وجود می آید گفت : روابط عاطفی قبل از ازدواج موجب برخی مشکات در مسیر ازدواج موفق می شود و باید از برقراری این گونه روابط قبل از ازدواج خودداری کرد.

وی در استدلال منع روابط قبل از ازدواج گفت : این روابط موجب به وجود آمدن عشق و علاقه شدید شده که این امر موجب ندیدن حقایق فردی و خانوادگی طرفین می شود.

حجت الاسلام دهنوی در پایان سخنان خود به بیان اصول همتایی پرداخت و هر کدام را تشریح کرد.

در پایان این همایش دانشجویان و حاضرین جلسه سوالات خود را در خصوص جلسه خواستگاری و نحوه مدیریت جلسه خواستگاری مطرح کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۱۰ / ۱۳۹۴ ساعت : ۰۱:۰۵ - تعداد بازدید : 261