معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - آزمون بیست و یکمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد

امام موسی کاظم (ع) : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، بیست و یکمین دوره مسابقات کتابخوانی قرآن و عترت ویژه دانشجویان و استادان واحدها و مرکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی همزمان با سراسر کشور با حضور بیش از 10 هزارنفر شرکت کننده در 13 واحد دانشگاهی و4 مرکزآموزشی وابسته به واحد اراک برگزارشد. بنابراین گزارش برگزاری آزمون در واحد اراک و مراکز وابسته نیز در 8 حوزه امتحانی و با حضور4400 نفر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک (شهرک دانشگاهی  امیر کبیر) برگزار شد.

دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بازدید از روند برگزاری این آزمون درشهرک دانشگاهی امیرکبیر گفت : رهبر معظم انقلاب همواره بر تدبر بر قرآن تاکید داشته اند و مقدمه تدبر در قرآن آشنایی با مفاهیم و آموزه های قرآنی است.
وی بابیان اینکه قرآن بزرگترین آموزگار بشریت است، افزود : یکی از مسائل مهم دانشجویان و دانشگاهیان آشنایی با قرآن می باشد که در دانشگاه آزاد اسلامی این هدف دنبال می شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ادامه داد : با درایت ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر میرزاده رویکرد مجموعه بر ارتقای کمی و کیفی مسابقات قرآن و عترت است.

نظام آبادی گفت : در مجموعه چهار مرکز آموزشی و سیزده واحد دانشگاهی استان مرکزی ده هزار نفر شرکت کننده داشته ایم که 40 درصد شرکت کنندگان را خواهران تشکیل داده اند.

وی افزود : دانشجویان در ده رشته؛ ترجمه قرآن به فارسی، ترجمه قرآن به انگلیسی، تفسیر سوره حمد، شرح نهج البلاغه، زندگانی چهارده معصوم علیهما السلام، حفظ و ترجمه ادعیه (زیارت عاشورا و جامعه کبیره)، نماز و احکام خواهران و برادران و در بخش استادان در چهار رشته؛ ترجمه قرآن به انگلیسی، تفسیر سوره حمد، شرح نهج البلاغه، زندگانی چهارده معصوم علیهما السلام  به رقابت پرداخته اند.

وی ادامه داد: امسال نسبت به سال گذشته افزایش 20 درصدی شرکت کنندگان را شاهد بود ایم که نشان از افزایش علاقمندی ها و ارتقای سطح مسابقات است.
دبیرهیأت امنای استان مرکزی گفت : با توجه به توزیع کتب آموزشی قرآن، مفاهیم قرآن و اهل البیت علیهما السلام در طول مسابقات مبحث آموزش تکمیلی نیز دنبال شده است.

وی گفت : تلاش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی بر ارتقای کمی و کیفی هرساله این مسابقات می باشد.

دکتر نظام آبادی در پایان گفت: پس از اعلام نتایج از نفرات اول تا پنجم هر رشته در بخش دانشجویی و از نفرات اول تا سوم در بخش استادان که حائز بالاترین امتیاز گردند طی مراسمی تقدیر و تجلیل به عمل خواهد آمد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۹ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۵:۳۳ - تعداد بازدید : 324