جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برگزاری مراسم شب شعر عاشورایی توسط کانون ادبی بخارا

۱۷ آذر ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۵
تعداد بازدید : ۳۷۸
مراسم شب شعر عاشورایی با حضور دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، استادان و دانشجویان توسط کانون ادبی بخارا در تالار امیرکبیر برگزار گردید.
برگزاری مراسم شب شعر عاشورایی توسط کانون ادبی بخارا

در ابتدای این مراسم آقای ابوالفضل سنجری دبیر کانون ادبی بخارا با یاد آوری واقعه عاشورا و لبیک گفتن در آن روز به جهاد در راه خدا و ایستادن در کنار امام شهید و داشتن ارتباط مستقیم با لبیک گفتن امروز و جهاد در راه جنگ نرم و افسر جنگ نرم بودن افزود امروز باید جوانان بیش از پیش هوشیار باشند و مراقب نفوذ دشمن از طریق فرهنگ بوده و جلوی آن را بگیرند و در این راه باید مسئولین امر هم به فکر بوده و فرامین مقام معظم رهبری را خطاب به مسئولین در رابطه با جوانان یک به یک اجرا کنند.

همچنین دکتر شاهرخ حکمت معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اراک با بیان دیدگاه هایی در مورد واقعه عاشورا به بحث ادبیات آیینی و عاشورایی اشاره کردند و اشعاری را پیرامون واقعه عاشورا و امام حسین (ع) قرائت کردند و اهمیت این اشعار را به بازخوانی هر روزه واقعه عاشورا و آزادگی امام حسین و زنده بودن آن و انتقال مفاهیم عظیم آن به نسل بعد یاد آور شدند.

در پایان این مراسم از شاعران و شعرخوانان با اهداء جوایز تقدیر شد.