معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - جشنواره موج

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک -  جشنواره  موج
امام موسی کاظم (ع) : هر که پدر و مادر را اندوهگین کند آنان را ناسپاسی کرده است.
ایتا بله سروش

جشنواره موج جشنواره¬ای تخصصی جهت شناسایی ایده و محصولات فن¬آورانه فرهنگی است که در دو سطح ایده و محصول برگزار می¬شود. این رویداد با هدف شناسایی و توانمند¬سازی دانشجویان خلاق و معرفی آنها به مراکز نوآوری و شتابدهی و انجام حمایت¬های لازم صورت می-گیرد. این جشنواره به عنوان یک رویداد ایده پرور در سطح ملی، به عنوان بستری مناسب جهت تقویت نگاه خلاقانه و علمی به نیازهای حوزه فرهنگی در نظر گرفته شده است. از این رو معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار سال 1398«رونق تولید» در نظر دارد با هدف رشد فکری و تقویت خلاقیت و نوآوری و حمایت از آثار و محصولات دانشجویان با رویکرد فرهنگی و دینی و حمایت از ارائه محصولات دانشجویی، جشنواره موج (نخستین جشنواره ایده ها و فن آوری های فرهنگی خلاقانه) را به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار نماید.

برای دریافت اطاعات بیشتر وآیین نامه جشنواره روی لینک زیر کلیک کنید

/f954419491.pdf