معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراکبه مطالبات دانشجویی و آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک پاسخ گفت.

امام حسن عسکری (ع) : براى ادب تو همین بس که آنچه را از دیگران نمی ‏پسندى، از آن دورى کنى.
ایتا بله سروش

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک گفت: بر اساس سطح بندی کیفیت خوابگاه‌های استان مرکزی مبلغ شهریه خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاداسلامی اراک با تعرفه ۸۰۰ هزارتومان مشخص شد که به منظور مساعدت با دانشجویان با ۱۰۰ هزار تومان تخفیف مبلغ ۷۰۰ هزارتومان دریافت می شود و دانشجویان می توانند بصورت اقساط، هزینه خوابگاه راپرداخت کنند.

ادامه گفتگو در ادامه خبرها...

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با اشاره به وضعیت تردد اتوبوس های خط شهرک دانشگاهی امیرکبیر افزود: در جلسه مشترکی که 31 شهریورماه سال جاری با شهردار و اعضای شورای شهر کلانشهر اراک برگزار شد و با پیگیری های صورت گرفته در این راستا دو دستگاه اتوبوس جدید از ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی اراک به منظور رفاه هرچه بیشتر دانشجویان به خط میدان سرداران_شهرک دانشگاهی اختصاص یافت و مقرر شد درآینده ای نزدیک نسبت به ساماندهی و افزایش اتوبوس های این مسیر اقدام شود.
وی ضمن اشاره به نرخ غذای دانشجویی تاکید کرد: نرخ غذا برای دانشجویان در دانشگاه براساس اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و بصورت کشوری معین شده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک خاطر نشان کرد: درسال تحصیلی جدید نرخ غذاهای دانشجویی باتوجه به افزایش مواد اولیه مانند گوشت و برنج تغییر یافته است و کیفیت غذا نیز براساس ارزیابی های صورت گرفته وضعیت قابل قبولی دارد این در حالیست که برای افزایش کیفیت مقرر شد از طریق دعوت از پیمانکاران موفق و واگذاری به بخش خصوصی اقداماتی صورت گیرد که تاکنون باچند پیمانکار در این خصوص مذاکره شده است.
وی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: شهریه خوابگاه های دانشجویی با ارزیابی که ازسوی کمیسیون دانشجویی استانداری، ازخوابگاه های مختلف صورت می گیرد درسه سطح درجه 1،2،3 اعلام می شود که برای سال تحصیلی جدید، خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاداسلامی اراک با تعرفه 800 هزارتومان مشخص شد که به منظور مساعدت با دانشجویان با 100 هزار تومان تخفیف مبلغ 700 هزارتومان از دانشجویان خوابگاهی دریافت می شود و دانشجویان می توانند بصورت اقساط، هزینه خوابگاه راپرداخت کنند.
کلانتری اضافه کرد: از خوابگاه های دانشجویی بازدید بعمل آمد و در خصوص ایمن سازی، امنیت و کمبود امکانات خوابگاه بررسی و مقرر شد در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص خوابگاه های دانشجویی تسریع شود و اقدامات عمرانی نیز در تعطیلات ترم انجام شود.
وی با بیان اینکه یک خط تلفن همراه نیز جهت ارتباط دانشجویان و اعلام مشکلات احتمالی خوابگاه ها درحوزه دانشجویی راه اندازی شده است، افزود: شورای فرهنگی خوابگاه نیز همچون سنوات گذشته باحضور دانشجویان خوابگاهی برگزار و فعالیت ها و ویژه برنامه های خوابگاه اجرا خواهد شد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۸ / ۱۳۹۸ ساعت : ۰۸:۱۳ - تعداد بازدید : 12