معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - دستورالعمل اجرایی عزیمت زائران حسینی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی

امام جواد (ع) : سه چیز است که بنده را به رضوان خدا می رساند : 1 - زیادی استغفار، 2 - نرم خویی، 3 - صدقه بسیار دادن.
ایتا بله سروش

دستورالعمل اجرایی عزیمت زائران حسینی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی در پیاده‌روی اربعین ابلاغ شد.

در این دستورالعمل آمده است: دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه خود می‌داند برای بسترسازی حضور حداکثری دانشجویان مشتاق حضور در این میعادگاه عظیم عاشوراییان، امکانات لازم را فراهم آورد.

توضیحات بیشتر در ادامه خبر ......

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و احمد صالحی‌آرا رئیس ستاد اربعین حسینی(ع)، دستورالعمل اجرایی عزیمت زائران حسینی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی در پیاده‌روی اربعین ۱۳۹۸ را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.

این دستورالعمل با هدف تعمیق فرهنگ عاشورا و تقویت روحیه جهادی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، حضور حداکثری اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در همایش حماسی اربعین، خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی با ایجاد و اداره موکب‌های مختلف در مسیر راهپیمایی، معرفت و بصیرت‌افزایی درباره اهداف قیام حسینی، زنده نگه داشتن شور و حماسه حسینی، انسجام‌بخشی با استفاده از ظرفیتها و امکانات بخشهای مختلف ستادی و صف دانشگاه آزاد اسلامی و تجهیز موکب‌های این دانشگاه به‌ویژه واحدهای مرتبط با مرز کشور عراق و ارائه تسهیلات به دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده است.

نحوه ثبت‌نام زائران جهت عزیمت به پیاده‌روی اربعین

صفحه اربعین سال ۱۳۹۸ در سامانه http://sagha_noor.ir از تاریخ اول مهرماه آماده ثبت‌نام زائران است. تمامی زائران باید ابتدا در سامانه سماح به آدرس http://samah.haj.ir مربوط به سازمان حج و زیارت به عنوان جایگزین ویزای خروج از کشور ثبت‌نام کنند.

تمام زائرانی که می‌خواهند در پیاده‌روی اربعین شرکت کرده و از تسهیلات(وام قرض‌الحسنه و مرخصی تشویقی) برخوردار شوند، باید در سامانه ساجد – صفحه اربعین حسینی ثبت‌نام کنند.

به منظور فراهم کردن تسهیلات رفاهی برای دانشجویان مشمول شرکت‌کننده در سفر زیارتی اربعین بخشنامه معافیت هزینه مدارک(۲۷ مهر ۱۳۹۶) کماکان به قوت خود باقی است. همچنین به منظور تسریع و تسهیل خروج مشمولان از کشور برای زیارت اربعین مسئولان امور مشمولان واحدها موظفند نسبت به پاسخ به استعلامات الکترونیکی و فیزیکی سازمان نظام وظیفه حداکثر مساعدت و تلاش خود را انجام دهند.

براساس این دستورالعمل، دانشگاه آزاد اسلامی با عنایت به ایجاد تسهیلات(کمک هزینه سفر، مرخصی تشویقی و...) فاقد هرگونه اعزام گروهی و کاروانی است. زائران(دانشجویان، کارکنان و اساتید) در صورت تمایل مجازند با استفاده از وام دریافتی در قالبهای هیئت‌های عزاداری و... به مراسم اربعین عزیمت کنند.

دانشجویان به منظور موجه کردن غیبت آموزشی باید پس از بازگشت، نسبت به ارائه گذرنامه ممهور به مهر ورود و خروج در ایام اربعین سال ۹۸ به کشور، حداکثر تا تاریخ ۱۱ آبان ماه ۹۸ به اداره آموزش دانشکده مربوطه مراجعه کنند.

در این دستورالعمل تأکید شده است: با دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، روزهای ۲۳، ۲۴ و ۲۸ مهرماه برای تمامی کارکنان و اساتید شرکت‌کننده در پیاده‌روی اربعین مرخصی تشویقی لحاظ می‌شود. مسئولان واحدها باید همکاری لازم را برای استفاده کارکنان از مرخصی استحقاقی جهت سفر اربعین به عمل آورند. نحوه هماهنگی و اعزام کارکنان باید به صورتی باشد که فعالیت‌های جاری اداری و ارباب رجوع با اختلال مواجه نشود.

تسهیلات صندوق رفاه

براساس بندهای این دستورالعمل، به منظور تسهیل در عزیمت دانشجویان به سفر اربعین، صندوق رفاه مبلغ ۱۰ میلیون ریال معادل یک میلیون تومان به دانشجویان متقاضی که به منظور شرکت در پیاده‌روی اربعین در سامانه ساجد ثبت‌نام کرده‌اند، به صورت قرض‌الحسنه و در اقساط ۲۰ ماهه پرداخت خواهد کرد.

اساتید و کارکنان نیز به منظور بهره‌مندی از تسهیلات وام صندوق رفاه می‌توانند پس از (ثبت‌نام در سامانه سماح) در سامانه ساجد ثبت نام کرده و از تسهیلات وام قرض‌الحسنه جهت سفر معنوی اربعین بهره‌مند شوند.

تمامی زائرانی که از تسهیلات وام قرض‌الحسنه سفر معنوی اربعین ۹۸ استفاده کرده‌اند باید پس از بازگشت، نسبت به ارائه گذرنامه ممهور به مهر ورود و خروج در ایام اربعین سال ۹۸ به کشور، حداکثر تا تاریخ ۱۱ آبان ماه ۹۸ به اداره صندوق رفاه مراجعه کنند.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۷ / ۱۳۹۸ ساعت : ۱۰:۳۲ - تعداد بازدید : 20