معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری جشن فارغ التحصیلی رشته های پزشکی

امام محمد باقر (ع) : سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل نکند.
ایتا بله سروش

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های علوم آزمایشگاهی و مامایی دانشکده علوم پزشکی با حضورمسئولین دانشگاه و خانواده های دانشجویان  وبا مشارکت دانشکده علوم پزشکی روابط در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیردانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

دکترمرتضی قاسمی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و خانواده هایشان به ایراد سخنرانی در خصوص اهمیت دانشگاه و علم و دیدگاه و انتظارات مقام معظم رهبری از دانشجویان پرداخت.

در ادامه مدیران گروه های آموزشی نکاتی را در خصوص رشته های فوق و رعایت موازین شغلی در حرفه مقدس پزشکی  و احترام به همکار و حرفه عنوان کردند.دربخش دیگری از مراسم برخی از استادان دانشکده پزشکی بابیان خاطراتی از زمان حضور دانشجویان در دوران تحصیل آنهابه ایرادسخن پرداخته وفارغ التحصیلان را به رعایت اصول حرفه ای ، اخلاق وسلامت نفس وتلاش برای خدمت به  جامعه توصیه وبرای آنان آرزوی موفقیت نمودند.

درپایان دانشجویان ضمن دریافت لوح  ، تندیس و تقدیرنامه های خود، سوگندنامه حرفه ایی را قرائت کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۱۳ / ۴ / ۱۳۹۸ ساعت : ۰۸:۱۳ - تعداد بازدید : 107