معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - کارگاه آموزشی ائمه جماعات و مدیران فرهنگی دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی

امام هادی (ع) : اعتبار مردم در دنیا به مال است و در آخرت به عمل.

کارگاه آموزشی ائمه جماعات و مدیران فرهنگی دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی به همت ستاد اقامه نماز معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک در تالار شریف مجتمع قائم مقام فراهانی برگزار گردید.

این کارگاه روز سه شنبه مورخ 5/8/94 درتالار شریف با حضور مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان جناب حجت الاسلام سلحشورنیا، دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه جناب حجت الاسلام هادی ساجدی فر، 25 نفراز ائمه جماعات و 15 نفراز مدیران فرهنگی دانشگاه های استان، در دو بخش برگزار گردید. درابتدای جلسه مسئول محترم دفتر نهاد رهبری ضمن خوش آمدگویی به میهمانان از اهمیت توجه ویژه به اقامه نماز جماعت در مساجد و خوابگاه ها وهمچنین اهمیت هرچه بیشتر به مبحث مشاوره نیز مباحثی را مطرح نمودند.

بخش اول کارگاه با حضور دکتر احمدی از ساعت 16 تا نماز مغرب و عشاء برگزار گردید و بعد از اقامه نماز مغرب وعشاء و ضیافت شام، بخش دوم با موضوع آموزش فنون مشاوره با حضور حجت الاسلام فرحزادی برگزار گردید که طبق ارزیابی ها از نظر کیفی این کارگاه مورد رضایت مطلوب میهمانان قرارگرفت. درپایان گواهی حضور درکارگاه و بسته فرهنگی حقیقت خلقت به شرکت کنندگان اهداگردید.

این کارگاه هرسال در دو نوبت برگزار می گردد که سری دوم آن در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد گردید.

ثبت شده در تاریخ : ۷ / ۸ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۰:۳۷ - تعداد بازدید : 359