معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقه بزرگ پیامکی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان «رمضان با قرآن»

امام علی (ع) : صبر به سوی سختی های زمانه تیر می افکند و بی تابی از یاری کنندگان ِ زمانه است.
ایتا بله سروش

مسابقه بزرگ پیامکی ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان «رمضان با قرآن» برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور؛ این مسابقه با هدف شناخت آیات نماز و تدبر و تأمل در آیات قرآن در ماه مبارک رمضان طراحی و برگزار شده است.

شرکت کنندگان جهت شرکت می بایست گزینه صحیح هر سوال را به ترتیب و بدون فاصله و پشت سر هم به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال کنند.

همچنین، به قید قرعه به ۳۱۳ نفر از برندگان، جوایز ارزنده ای تقدیم خواهد شد؛ که اسامی این برگزیدگان از طریق سایت دفتر مرکزی ستاد اقامه نماز به نشانی www.namaz.ir اعلام می گردد.

لازم به ذکر است، مهلت شرکت در این مسابقه تا تاریخ ۲۰ خرداد و اعلام نتایج برگزیدگان در تاریخ ۳۱ خرداد ماه خواهد بود.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۳ / ۱۳۹۸ ساعت : ۱۵:۱۷ - تعداد بازدید : 52