معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - ثبت نام اردوی بازدید ازنمایشگاه بین المللی کتاب تهران

امام حسین (ع) : حذر کن از مواردی که باید عذرخواهی کنی،زیرا مؤمن نه کار زشتی انجام می دهد و نه به عذرخواهی می پردازد،اما منافق همه روزه بدی می کند و به عذرخواهی می پردازد؟
ایتا بله سروش

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است»

از 4 تا 14 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

دانشجویان علاقمند برای حضوردر این نمایشگاه می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی زیر مراجعه وبا توجه به زمانبندی های تعیین شده در یکی از گزوهها ثبت نام نمایند.

توضیحات تکمیلی را در ادامه خبربخوانید

مدارک لازم جهت ثبت نام در اردوی بازدید از سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران:

1-پرینت ثبت نام

2-کپی کارت دانشجویی

3-کپی کارت ملی

4-هزینه ثبت نام مبلغ 250/000 ریال

توجه:دانشجویان گرامی پس از ثبت نام در تاریخ مورد نظر در سایت،ظرف مدت 24 ساعت به همراه مدارک لازم به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی و مهندسی مراجعه و ثبت نام خود را قطعی نمایند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۴ / ۱ / ۱۳۹۸ ساعت : ۲۲:۰۷ - تعداد بازدید : 235