معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: اگر سپاه نبود، خاورمیانه روی آرامش به خود نمی‌دید.

امام جعفر صادق (ع) : کسی که ظالمی را بر علیه مظلومی یاری کند پیوسته خداوند از او خشمگین است تا اینکه دست از یاری او بردارد.
ایتا بله سروش

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تجمع اعتراضی علیه سیاست‌ های آمریکا گفت: اگر سپاه نبود، خاورمیانه روی آرامش به خود نمی‌دید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک حضور یافت. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی، در تجمع اعتراض‌آمیز در محکومیت سیاست‌های خصمانه آمریکا حضور یافت.

در این مراسم سرهنگ پاسدارمحسن گلشن‌زاده جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ، سرهنگ پاسدارعباسی فرماندهی سپاه ناحیه اراک و جمعی از مدیران، استادان، کارکنان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و شرکت‌کنندگان در اردوهای جهادی اعزامی به مناطق سیل‌زده حضور داشتند.

دکتر طهرانچی در این تجمع اعتراض‌آمیز، با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) گفت: به برکت رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی قدمی از آرمان‌های خود خارج نشد و یکی از گواه‌های آن، اعلامیه‌ای است که آمریکا روز دوشنبه علیه سپاه پاسداران صادر کرد که این اعلامیه نشان از عصبانیت و رفتار غیرعقلانی دولتمردان آمریکا دارد و شهادتی بر حقانیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه با گروه‌های تروریستی به‌ویژه داعش، داغ بزرگی بر دل آمریکا گذاشت و با حضور مستشاری خود در منطقه، امنیت را برقرار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: امام خمینی (ره) فرمودند اگر سپاه نبود، کشور هم نبود و امروز باید بگوییم اگر سپاه نبود، خاورمیانه روی آرامش به خود نمی‌دید. آرامشی که امروز در منطقه وجود دارد، ثمره این نهال انقلاب اسلامی است که اکنون به درخت تنومندی تبدیل شده که کشورهای منطقه هم از سایه آن بهره می‌برند.

دکتر طهرانچی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دانشگاهی از مردم و برای مردم، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک شبکه گسترده اجتماعی و دانشگاهی است که با حوادث و اتفاقات کشور عجین است. به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی در آق‌قلا و گمیشان ۲ هزار دانشجو و در شهرستان پلدختر ۴۵۰ دانشجو دارد که در سیل‌های اخیر آسیب دیده‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: این دانشگاه به‌عنوان دانشگاهی اجتماعی، باید سؤالات خود را از متن جامعه بگیرد و به این نیازها و سؤالات پاسخ دهد. بر این اساس، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گروه‌های مختلف علمی، به بررسی، تحلیل و تصمیم‌گیری درست برای بازسازی مناطق سیل‌زده و کمک به آسیب‌دیدگان بکوشند.

وی با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در استان لرستان، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پیرو پیام رهبر معظم انقلاب و دستور دکتر ولایتی مبنی بر امدادرسانی به مناطق سیل‌زده، از نخستین روزهای وقوع سیل در این مناطق حضور یافت. اکنون بیش از ۳۰۰ نفر از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان پلدختر در حال کمک‌رسانی به مردم این منطقه هستند.

دکتر طهرانچی در پایان گفت: جنس حضور دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیل‌زده، تنها معطوف به کمک‌رسانی نیست، بلکه ما در این مناطق حضور می‌یابیم تا در کنار کمک به مردم، با به‌کارگیری روش‌های علمی از وقوع حوادث مشابه پیشگیری کنیم.

ثبت شده در تاریخ : ۲۲ / ۱ / ۱۳۹۸ ساعت : ۱۱:۲۳ - تعداد بازدید : 16